Волейбол

«Сєвєродончанка» дала справжній бій безперечному лідеру чемпіонату

23:40 | 16 февраля 2014

Матчі лідерів чемпіонату в Сєвєродонецьку виправдали сподівання тих, хто очікував напруженої боротьби. «Сєвєродончанка» дала справжній бій діючому чемпіону, а в перший день мала навіть три матчболи. Але обидва матчі залишилися за «Хіміком», який, хоч і втратив перші очки в чемпіонаті України, зберіг нуль в графі «поразки», маючи в активі 64 очки. У «Сєвєродончанки» - 47, у «Орбіти» - 43. Подробиці – далі.

Російська суперліга: домашні тури "Локомотива"

03:10 | 15 февраля 2014

15 та 18 лютого харківський "Локомотив" проведе в домашніх стінах чергові ігри наступних турів російської суперліги в яких суперниками будуть команди "Бєлогор"є" (Бєлгород) та "Факел" (Н. Уренгой).

Суперліга (жінки). 11-й тур. Шанс для «Сєвєродончанки»?

01:10 | 15 февраля 2014

Матчами в Сєвєродонецьку між лідерами завершиться програма 11-го туру жіночого чемпіонату України. «Хімік», нагадаємо, набравши 60 очок в 20-ти іграх йде на 1-му місці, «Сєвєродончанка» - на другому, відстаючи на 15 балів. Незважаючи на цю різницю, матчі залучають багато уваги вболівальників та спеціалістів. «Сєвєродончанка» вдома очок ще втрачав, але «Хімік» взагалі не втрачав очок в чемпіонаті. Подробиці – далі.

Українські команди вдесяте здолали чвертьфінальний бар’єр єврокубку

19:10 | 13 февраля 2014

Як ми вже повідомляли, «Хімік» завершив боротьбу за Кубок ЄКВ, підвівши риску під найкращим своїм сезоном в єврокубку. А українські команди, тим самим, відзначили своєрідний ювілей, вдесяте здолавши чвертьфінальний бар’єр єврокубку. «Хімік» став четвертою командою вслід за одеськими «Буревісником», «МедІном», «Джінестрою» (останні дві правонаступники першої), запорізькою «Орбітою» та луганською «Іскрою», яка досягла цієї висоти.

Кубок ЄКВ. Челлендж-раунд. А щастя було так близько

14:55 | 13 февраля 2014

Волейболістки «Хіміка» зупинилися в кроці від виходу в півфінал Кубку ЄКВ. Чемпіонки України взяли на виїзді повноцінний реванш у «Дрезднера» за домашню поразку, але програли в «золотому сеті». Таким чином, «Хімік» завершив свій найкращий сезон в єврокубках на стадії челендж-раунду Кубка ЄКВ. Подробиці – далі.

Кубок ЄКВ. Челлендж-раунд. Матч-відповідь. «Дрезднер» (Дрезден, Німеччина) – «Хімік»

11:55 | 12 февраля 2014

Сьогодні триразовий чемпіон України «Хімік» зіграє в Дрездені матч-відповідь челендж-раунду Кубку ЄКВ. Нагадаємо, що в першому поєдинку українки програли 1:3, і тепер, щоб вийти в півфінал необхідно не тільки перемогти в самому матчі, а ще й в «золотому сеті». Останнього разу із українських команд цього добивалася «Джінестра», яка в 2001 році грала у «Фіналі чотирьох» Кубку топ-команд Європи. Подробиці – далі.

Микола БЛАГОДАРНИЙ: «Прошу мільйонерів Чернігівщини допомогти команді»

11:10 | 10 февраля 2014

Головний тренер СВК «Буревісник-ШВСМ» Микола БЛАГОДАРНИЙ закликав потенціальних спонсорів допомогти команді. Нагадаємо, що колектив, яка представляє Чернігівський педуніверситет, знаходиться в скрутному матеріальному становищі, але вдало виступає в чемпіонаті Україні. В останньому турі «буревісники» обіграли беззаперечного лідера Суперліги «Фаворит», відібравши у нього три очки в двох матчах (результати – 2:3, 3:2)

Суперліга (чоловіки). 11-й тур. Поразка лідера від «Буревісника та перша перемога «Дніпра»

11:10 | 10 февраля 2014

Дуже цікавим вийшов 11-й тур чоловічої Суперліги, який ми назвали напередодні «туром загадок». Шість (!) з восьми матчів завершилися в п’яти партіях, причому в перший день перемагали тільки, а в другий день – тільки господарі. Унікальний тур, що й говорити. І головних подій відзначимо, що не витримав випробування «Буревісником» лідер змагань – «Фаворит», а «Дніпро» нарешті здобув першу перемогу (3:2 та 17:15 в п’ятій партії - !). Подробиці туру в нашому огляді.

Суперліга (жінки). 11-й тур. «Орбіта» залишилася на третьому місці, «Галичанка» закріпилася на четвертому

01:40 | 10 февраля 2014

7-8 лютого в Запоріжжі та Тернополі відбулися чотири матчі 11-го туру. Головна несподіванка – поразка «Орбіти» в однієї з ігор з «Волинню», яка тим самим завоювала важливі очки в заочній боротьбі за четвірку. А ось «Галичанка» в цій суперечці, хоч і перемогла двічі, одне очко все ж таки втратила. Зараз розстановка конкурентів, які б’ються за четверту сходинку: «Галичанка» - 33, «Керкінітіда» - 31, «Волинь» - 28 та матчі останніх в Євпаторії та Луцьку. До вашої уваги подробиці туру.

Суперліга (чоловіки). 11-й тур. Тур загадок

14:10 | 07 февраля 2014

Центральний двобій ми вже розглянули, що стосується решти дуелей 11-го туру, то в кожній з них – і в Сумах, і Вінниці, і в Дніпропетровську складно віддати перевагу одній команді, адже у всіх суперників з них є свої «за», які дозволяють їм розраховувати на перемогу. Тільки самі ігри все розставлять на свої місця, а поки що наш передматчовий огляд.

Страницы:
1 234 235 236 237 238 239 240 256
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события