Фристайл

Олімпійська родина вітає з Днем народження Олександра Абраменка!

00:11 | 04 мая 2018

Сьогодні свій День народження святкує Олімпійський чемпіон з фристайлу Пхьончхану-2018 Олександр Абраменко.

В Івано-Франківську відбулися змагання з фристайлу «Кубок Надії Діденко»

17:26 | 12 апреля 2018

У приміщенні гімнастичного залу Івано-Франківського коледжу фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту України відбулися традиційні змагання з фристайлу «Кубок Надії Діденко».

Олімпійський чемпіон з фристайлу Олександр Абраменко та тренер Енвер Аблаєв отримали нагороди НОК

15:41 | 13 марта 2018

«Сьогодні ми вшановуємо героя українського спорту! В далекому Пхьончхані на ХХІІІ зимових Олімпійських іграх Олександр написав нову сторінку історії. Він не лише здобув перше олімпійське «золото» у фристайлі, а й став першим Олімпійським чемпіоном серед чоловіків за часи виступів української команди Незалежної України», - саме з цих слів розпочав привітання лауреатів спортивного лютого в Олімпійському домі президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка.

Виставка до XXIII зимових Олімпійських ігор

09:26 | 12 марта 2018

В офісі відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області з 8 лютого упродовж місяця було розгорнуто виставку з понад 350 експонатів спортивної літератури, інвентарю, нагородної та сувенірної олімпійської атрибутики, у тому числі виготовленої і розповсюдженої за сприяння НОК України та відділення.

Сергій Бубка і Енвер Аблаєв обговорили шляхи подальшого розвитку фристайлу

12:56 | 02 марта 2018

В Олімпійському домі відбулась зустріч президента Національного олімпійського комітету України, Олімпійського чемпіона Сергія Бубки зі старшим тренером збірної України з фристайлу Енвером Аблаєвим, який підготував чемпіона ХХІІІ зимових Олімпійських ігор в Пхьончхані Олександра Абраменка.

Олімпійський чемпіон з фристайлу Олександр Абраменко – найкращий спортсмен лютого в Україні

11:41 | 01 марта 2018

Національний олімпійський комітет України визнав Олімпійського чемпіона з фристайлу Олександра Абраменка найкращим спортсменом останнього зимового місяця. Старшого тренера збірної України з фристайлу Енвера Аблаєва, який й привів талановитого спортсмена до олімпійського тріумфу, названо найкращим тренером лютого.

Олександр Абраменко – прапороносець України на закритті зимових Олімпійських ігор-2018!

11:41 | 24 февраля 2018

Висока честь нести прапор України на церемонії закриття ХХІІІ зимових Олімпійських ігор довірено Олімпійському чемпіону з фристайлу Олександру Абраменку.

Олимпиада - 2018. День 9. Золотой

23:45 | 18 февраля 2018

Александр Абраменко сделал то, что ещё ни разу не удавалось нашим мужчинам на зимних олимпиадах - стал золотым медалистом Игр.

Олександр Абраменко: «Я неймовірно щасливий!»

14:56 | 18 февраля 2018

Наш новоспечений Олімпійський чемпіон з фристайлу Олександр Абраменко після чудового тріумфу в олімпійському Пхьончхані в бесіді з прес-службою Національного олімпійського комітету України не стримував своїх емоцій.

Фристайліст Олександр Абраменко – Олімпійський чемпіон!

14:26 | 18 февраля 2018

Чудові новини з олімпійського Пхьончхану – українець Олександр Абраменко творить історію!

Страницы:
1 2 3 4 7
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события