Волейбол

Суперліга (жінки). 11-й тур. Чи поверне «Орбіта» собі другу сходинку?

11:55 | 07 февраля 2014

На жаль, в терміни, зазначені календарем, відбудуться лише половина матчів 11-го туру. Центральний двобій «Сєвєродончанка» - «Хімік» перенесено на тиждень вперед у зв’язку з участю чемпіонок України в Кубку ЄКВ, а «Регіна», як ми вже повідомляли, «не доїхала» до Криму. Тож на разі маємо тільки дві пари «Орбіта» - «Волинь» та «Галичанка» - «Кряж», в яких фаворитами є господарі. Подробиці далі.

Суперліга (чоловіки). 11-й тур. Центральні матчі. «Буревісник-ШВСМ» проти «Фавориту»

11:10 | 07 февраля 2014

З двох пар-претендентів на звання центральної дуелі ми вибрали «Буревісник-ШВСМ» - «Фаворит». Обидві команди, на відміну від «Хімпрому» та «Кримсоди», зараз набрали непогану ходу, маючи значну кількість перемог в цьому році. У чернігівців - п’ять в шести матчах, а взагалі шість у восьми останніх іграх, у лубенців - шість з шести, а взагалі десять поспіль. Крім того, є ще один фактор, який додасть принциповості цим поєдинкам. Подробиці далі.

Віктор МИХАЛЬЧУК: «В усіх матчах націлюємося на перемогу – іншого шляху не бачу»

00:40 | 07 февраля 2014

Головний тренер «Баркому» Віктор МИХАЛЬЧУК в інтерв’ю прес-службі розповів, як його команді вдалося добитися першої перемоги над одним з претендентів «Хімпромом», а також. Але перше питання стосувалося найближчих матчів із командою «ВНАУ».

Російська суперліга: "Локомотив" приймає "Кузбас"

13:40 | 06 февраля 2014

В 10-му турі російської суперліги харківський "Локомотив" вдома зустрінеться з "Кузбасом" з Кємєрово.

Валерій ПАРХОМЕНКО: «Ми продовжимо участь в чемпіонаті України»

13:25 | 06 февраля 2014

Рівненська «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» пропустить ігри 11-го туру чемпіонату України з «Керкінітідою». Про це клуб повідомив Федерацію волейболу України. «Регіні» зараховані технічні поразки без нарахування очок. Про ситуацію, яка виникла, прес-службі ФВУ розповів головний тренер «Регіни» Валерій ПАРХОМЕНКО:

Олександр ВАЙБЛЬ: «Хімік» міг би грати в Лізі чемпіонів»

11:40 | 06 февраля 2014

Головний тренер «Дрезднер» Александер ВАЙБЛЬ відповів на питання журналістів за підсумками першого матчу челендж-раунду Кубка ЄКВ з «Хіміком». Він віддав належне «Хіміку», відзначивши, що чекає важкої гри в другому матчі.

Сергій ГОЛОТОВ: «Результат матчу визначила третя партія»

11:25 | 06 февраля 2014

Головний тренер ВК «Хімік» Сергій ГОЛОТОВ відповів на питання ЗМІ після першого матчу челлендж-раунду Кубку ЄКВ з командою «Дрезднер». Він звичайно ж, був розчарований і грою, і результатом. Разом з тим підкреслив, що команда не збирається складати зброю, тим більше що є вже «досвід минулого сезону, коли після домашньої поразки від «Фенербахче» була досягнута виїзна перемога».

«Хімік» - «Дрезднер»: перший раунд за суперником

11:10 | 06 февраля 2014

«Хімік» програв німецькому «Дрезднеру» в першому матчі челендж-раунду Кубку ЄКВ. Нагадаємо, ця команда – «lucky looser» Ліги чемпіонів, де вона посіла третє місце в групі А. Перемігши у першій партії, українська команда поступилася в трьох наступних. Програючи у четвертій партії 5:14, южненські волейболістки скоротили відставання до двох балів (18:20), але кілька своїх помилок звели нанівець зусилля команди. Матч-відповідь – 12 лютого в Дрездені.

Кубок ЄКВ. Челлендж-раунд. «Хімік» - «Дрезднер» (Дрезден, Німеччина). Напередодні

12:10 | 04 февраля 2014

Сьогодні триразовий чемпіон України «Хімік» проведе в Южному перший матч челендж-раунду Кубку ЄКВ з німецьким «Дрезднером». Для одеського регіону цей поєдинок можна історичною подією у волейболі, адже поєдинок такого рівня проводився тут більше 50 років, коли жіночий «Буревісник» в 1962 року проводив в Одесі фінальний матч Кубку чемпіонів.

Олена Сидоренко: "Вирішила повернутись туди, звідки розпочинала"

11:55 | 04 февраля 2014

В "Сєвєродончанці" вона менше року, але для сєвєрдонецьких уболівальників уособлює відразу кілька поколінь українського волейболу . Протягом 90-х Льодовий Палац спорту був домашньою ареною луганської «Іскри», у складі якої Олена Сидоренко дебютувала більше 20-ти років тому.

Страницы:
1 235 236 237 238 239 240 241 256
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события