Волейбол

Анатолій ЯНУЩИК: «В Вінниці могли взяти більше, ніж три очки»

16:40 | 21 января 2014

Автором головної сенсації туру став харківський «Локо-Експрес», який переміг у Вінниці одного з лідерів місцевий «ВНАУ». Харків’яни були близькими, щоб здобути звитягу і в перший день, програвши три парті на більше-менше. Прес-служба ФВУ поспілкувалася з головним тренером молодих «залізничників» Анатолієм ЯНУЩИКОМ:

Леся Рихлюк - кращий бомбардир CEV Ліги чемпіонів 2014

14:10 | 21 января 2014

Українська волейболістка Леся Рихлюк з 170 очками на сьогоднішній момент є найкращим бомбардиром цьогорічної Ліги чемпіонів CEV.

Суперліга (чоловіки). 9-й тур. «ВНАУ» програв «Локо-Експресу», а «Буревісник» вклинився в групу лідерів

02:55 | 20 января 2014

Дві «сухих» перемоги в центральних матчах туру дозволили «Фавориту» закріпитися на позиції лідера Суперліги з відривом в шість очок від «Хімпрому». Головна несподіванка - поразка «ВНАУ» от «Локо-Експресу» на своєму майданчику. Відзначимо появу групі лідерів чернігівського «Буревісника-ШВСМ», який взяв максимум очок в матчах з «Баркомом» і, таким чином, наздогнав «Кримсоду» - у обох команд по 32 очки. Такі, якщо коротенько, основні підсумки туру. Далі – подробиці.

Суперліга (жінка). 9-й тур. «Орбіта» та «Сєвєродончанка» укріпили позиції, «Керкінітіда» піднялася на четверту сходинку

12:55 | 19 января 2014

Дев’ятий тур жіночої Суперліги не приніс несподіванок – всі фаворити здобули домашні перемоги, маючи досить таки суттєву перевагу в кожному з матчів. «Орбіта» та «Сєвєродончанка», здобувши по дві перемоги укріпили свої позиції у верхній частині турнірної таблиці. Відрив сєверодонецької команди від четвертої cходинки дорівнює вже 14-ти очкам. А на цій позиції тепер «Керкінітіда», яка обігнала двох своїх конкурентів – «Волинь» та «Галичанку», маючи в активі 25 очок. Огляд матчів туру далі до вашої уваги.

Суперліга (чоловіки). 9-й тур. Чи візьме «Барком» очки в Чернігові?

16:25 | 17 января 2014

Крім центральних матчів у Полтаві в термін, запланований календарем, відбудуться ще три протистояння, серед яких виділяється двобій в Чернігові між «Буревісником» та «Баркомом». В двох інших парах команди з групи лідерів грають з командами із групи аутсайдерів. 

Суперліга (жінки). 9-й тур. Чи продовжить «Галичанка» переможну традицію в Сєвєродонецьку?

13:55 | 17 января 2014

Чотири команди Суперліги більше, ніж на місяць, випали з волейбольного життя, інші чотири, учасниці вирішальних матчів Кубку, трохи менше. Тож передбачити, в якому стані підійшли волейболістки до старту календарного року, дуже складно. Тут, як говорять, можливі варіанти, особливо в таких парах як «Сєвєродончанка» - «Галичанка», «Керкінітіда» - «Кряж». Відзначимо, що двобій «Волинь» - «Хімік» перенесено на тиждень вперед за проханням чемпіонок України, які беруть участь в єврокубку.

Суперліга (чоловіки). 9-й тур. Центральні матчі. «Фаворит» проти «Кримсоди»

10:55 | 17 января 2014

В центральному протистоянні 9-го знов зустрічаються дві команди з першої четвірки, і знов це, як і в дуелі «ВНАУ» - «Хімпром», це матчі за 6 очок, які дуже важливі в розрізі плей-офф, особливо для «Кримсоди», яка йде в щільній групі переслідувачів із сумчанами та вінничанами. В разі двох перемог кримчани можуть наздогнати «Фаворит», але якщо програють, можуть суттєво відстати від лідерів.  Тож краще двічі перемогти – і такі цілі, безумовно, ставлять тут обидві команди.

Волейбол пляжний: 1-ий етап Європейської серії в Анапі

12:40 | 16 января 2014

Сьогодні розпочався турнір серії Сателіт в м. Анапа (Росія), який дає страт пляжно-волейбольному сезону в Європі. Серед учасників 3 команди з України.

Російська суперліга

11:55 | 16 января 2014

Матч 9 туру російської суперліги харківський "Локомотив" проведе 18 січня о 17-00 на своєму майданчику. Суперник - "Прикам"є", м. Перьм. Трансляція матчу на сайті ВК "Локомотив" та каналі Спорт2.

Кубок ЄКВ. 1/4 фіналу. «Хімік» зробив серйозну заявку на вихід в челлендж-раунд

13:10 | 15 января 2014

Волейболістки «Хіміка» перемогли найтитулованішу польську команду «Алупроф» в першому матчі 1/4 фіналу Кубка ЄКВ. В жодній партії польки не змогли набрати більше 20-ти очок. Це 42-а поспіль перемога чемпіонок України в офіційних матчах. Серія триває з 21 лютого 2013 року.

Страницы:
1 237 238 239 240 241 242 243 256
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события