Волейбол

Ігор ФІЛІШТИНСЬКИЙ: «Знов завоювати «бронзу» буде дуже складно»

00:25 | 27 октября 2013

Головний тренер «Орбіти-ЗТМК-ЗНУ» Ігор ФІЛІШТИНСЬКИЙ відповів на питання прес-служби ФВУ напередодні старту нового сезону. Нагадаємо, запорізька команда, як мінімум, захищатиме в чемпіонаті свої бронзові позиції.

Валерій ПАРХОМЕНКО: «Націлюємося покращити результат»

00:25 | 27 октября 2013

Головний тренер «Регіни-МЕГУ-ОШВСМ» Валерій ПАРХОМЕНКО відповів на питання прес-служби ФВУ напередодні старту нового сезону. В минулому чемпіонаті ровенська команда в боротьбі із вінницьким «Кряжем» посіла сьоме місце. В наступному сезоні «Регіна» намагатиметься зазіхнути на більш високі позиції.

Андрій РОМАНОВИЧ: «Битимемось за четвірку»

00:25 | 27 октября 2013

Головний тренер «Галичанка-ТНЕУ» Андрій РОМАНОВИЧ відповів на питання прес-служби ФВУ напередодні старту нового сезону. В минулому сезоні його колектив боровся за місця в нижній четвірці, зараз тернопільські волейболістки націлились на боротьбу за більш високі позиції, можливо навіть за медалі.

Сергій ГОЛОТОВ: «Треба додати відсутній трофей у клубну колекцію»

00:25 | 27 октября 2013

Головний тренер ВК «Хімік» Сергій ГОЛОТОВ напередодні офіційного старту сезону відповів на низку питань клубної прес-служби.

Гарій ЄГІАЗАРОВ: «Готовністю до сезону задоволений»

00:25 | 27 октября 2013

Головний тренер «Сєвєродончанки» Гарій ЄГІАЗАРОВ відповів на питання прес-служби ФВУ напередодні старту нового сезону. Нагадаємо, що в минулому сезоні цей клуб став фіналістом Кубку України, але залишився без медалей чемпіонату. 19-21 вересня «Сєвєродончанка» посперечається з «Хіміком», «Керкінітідою» та «Кряжем» за дві путівки в фінальну частину Кубку.

Юлія ЯКУШЕВА: «Задача – залишитися в Суперлізі»

00:25 | 27 октября 2013

Головний, і в тому ж обличчі, граючий тренер Юлія ЯКУШЕВА відповіла на питання прес-служби ФВУ з приводу старту нового сезону. Нажаль, традиційні питання не отримали розгорнутих  відповідей, адже у команди є певні фінансові труднощі:

Страницы:
1 253 254 255 256
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события