Волейбол

Суперліга (чоловіки). 10-й тур. «Буревісник» взяв чотири очки в Красноперекопську, а «Барком» переміг «Хімпром»

15:10 | 03 февраля 2014

Десятий тур чоловічої Суперліги підніс кілька сюрпризів. Важко навіть сказати, що більше здивувало: чотири очки, взяти «Буревісником» в Криму, чи суха перемога «Баркому» над «Хімпромом».  Проте саме такі результати роблять чемпіонат цікавішим та залучають нових вболівальників. Хто міг подумати, що «Буревісник», який поступається за складом та фінансуванням більшості команд Суперліги, буде йти четвертим за чотири тури до фінішу першого етапу. Тим часом, лідер змагань «Фаворит» збільшив відрив від найближчого переслідувача до восьми очок. Подробиці туру далі.

Суперліга (жінки). 10-й тур. «Галичанка» увірвалася до «четвірки»

12:55 | 03 февраля 2014

Головним підсумком 10-го туру стала подвійна перемога «Галичанки» у Тернополі, яка дозволила їй стрибнути на четверту сходинку. «Волинь» ділить п’яту сходинку з кримською командою, але втратили важливі очки у Вінниці. Вгорі турнірної таблиці без несподіванок – «Сєвєродончанка» прогнозовано обійшла «Орбіту» - конкуренти грали відповідно з безумовним аутсайдером та лідером чемпіонату. Подробиці – далі:

Суперліга (жінки). 10-й тур. Чи відбере «Орбіта» очки у «Хіміка»?

14:25 | 31 января 2014

В Южному в 10-му турі відбудуться матчі лідерів чемпіонату – одноосібного, яким є «Хімік», і найближчого переслідувача в обличчі запорізької «Орбіти». Команди розділяють чотирнадцять очок, але не значить, що для южненської команди ці матчі стануть легкою прогулянкою, адже команда очолює амбітний тренер, який завжди прагне до перемоги.

Суперліга (чоловіки). 10-й тур. Центральні матчі. «Кримсода» проти «Буревісника-ШВСМ»

14:10 | 31 января 2014

Ще кілька турів тому «Буревісник» та «Кримсоду» розділяли вісім очок, але втрати других та переможна хода перших зробили ці команди конкурентами в боротьбі за більш високу позицію в чемпіонаті в четвірці кращих.  Кримчани у Харкові лишилися двох очок, а полтавську битву взагалі програли майже без шансів, чернігівці же в іграх з аутсайдерами не спіткнулися. Зараз у команд по 32 очки, і найближчі очні зустрічі дадуть відповідь на питання: «Це примхи календарю, чи «Буревісник» в гонці?», а поки ми розглядаємо цей двобій як центральний в турі.

Суперліга (жінки). 10-й тур. «Галичанка» проти «Керкінітіди». Стратегічна битва за «четвірку»

16:40 | 30 января 2014

Два протистояння в 10-му турі жіночої Суперліги претендують на звання центральних. Одне за визначенням, адже в ньому зустрічаються лідери «Хімік» та «Орбіта», друге – «Галичанка» - «Керкінітіда» – має стратегічне значення в боротьбі за четверте місце. Тут, на відміну від першого двобою, явного фаворита складно визначити. Отже двом цим дуелям ми приділимо окремі матеріалі. Спочатку «Галичанка» проти «Керкінітіди».

«ВНАУ» продовжить виступ в Суперлізі, але без своїх лідерів

00:40 | 29 января 2014

Один з лідерів чоловічої Суперліги вінницький «ВНАУ» продовжить виступ в змаганнях, повідомив прес-службі ФВУ голова Директорату Олександр БІБЕР. «Як мені повідомили, були знайдені можливості для подальшого фінансування, але найближчі матчі з «Дніпром» будуть перенесені на більш пізній термін», зазначив Олександр Михайлович. Нагадаємо, що днями в Інтернет-ЗМІ пройшла інформація про те, що «ВНАУ», скоріш за все, зніметься з чемпіонату України.

«Хімік» продовжив переможну ходу

19:55 | 27 января 2014

Южненський «Хімік» здобув дві перемоги над луцькою «Волинню» в перенесених матчах 9-го туру жіночої Суперліги. Діючий чемпіон України прибув до міста подій прямісінько із Польщі (транзитом через Львів), де проводив матч-відповідь 1/4 фіналу Кубку ЄКВ. Але волинянки не зуміли скористатися цим моментом – різниця в класі виявилася доволі великою. Після цих матчів відрив «Хіміку» від «Орбіти» дорівнює 14 очок, а «Волинь» ділить п’яту сходинку з «Галичанкою».

Микола РУДНИЦЬКИЙ: «З нетерпінням чекаю зіркового матчу»

12:40 | 23 января 2014

Центральний блокуючий «Локомотиву» Микола РУДНИЦЬКИЙ вибраний для участі в «Матчі всіх зірок» чемпіонату Росії, який відбудеться в Бєлгороді 1 лютого. В ній битимуться команди, які вибрали знамениті російські зв’язуючи Вадим Хамутцкіх та Костянтин Ушаков. Український гравець потрапив в названу першою зіркову збірну, до якої увійшли також інші волейболісти з українськими коренями - Дмитрій Мусерський, Алєксандр Косарєв, який вийдуть у стартовому складі, а також Микола Павлов та Роман Яковлєв.

«Хімік» вийшов в челендж-раунд Кубку ЄКВ

11:55 | 23 января 2014

Волейболістки «Хіміка» перемогли в «золотому сеті» польський «Алупроф» у матчі-відповіді 1/4 фіналу Кубку ЄКВ та вийшли в челендж-раунд, де нашу команду чекає німецький «Дрезднер». «Хімік» вперше пройшов так далеко за чотири сезони виступів в єврокубкових турнірахю

Кубок ЄКВ. 1/4 фіналу. Матч-відповідь. «Алупроф» (Бельсько-Бяла, Польща) – «Хімік»

11:25 | 22 января 2014

Сьогодні в Бельско-Бялі діючий чемпіон України южненський «Хімік» зіграє вирішальний матч 1/4 фіналу Кубку ЄКВ з польським «Алупрофом». Нагадаємо, що в першому матчі українська команда добилася переконливої перемоги з рахунком 3:0 (25:17, 25:18, 25:20). Для того, щоб вперше потрапити до челендж-раунду, «Хіміку» достатньо виграти дві партії, але підопічні Сергія Голотова налаштовані продовжити свою успішну ходу, тим більше, що переможна серія команди нараховує вже 42 офіційні матчі.

Страницы:
1 236 237 238 239 240 241 242 256
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события