Микола БЛАГОДАРНИЙ: «Прошу мільйонерів Чернігівщини допомогти команді»

11:10 | 10 февраля 2014

Головний тренер СВК «Буревісник-ШВСМ» Микола БЛАГОДАРНИЙ закликав потенціальних спонсорів допомогти команді. Нагадаємо, що колектив, яка представляє Чернігівський педуніверситет, знаходиться в скрутному матеріальному становищі, але вдало виступає в чемпіонаті Україні. В останньому турі «буревісники» обіграли беззаперечного лідера Суперліги «Фаворит», відібравши у нього три очки в двох матчах (результати – 2:3, 3:2)

  

Микола БЛАГОДАРНИЙ, головний тренер СВК «Буревісник-ШВСМ»: 

- Зіграли з повною самовіддачею і на високому рівні. Претензій до гравців немає. У нас золоті хлопці і чудова команда! Буде несправедливо, якщо місто втратить таку команду. Тому прошу  мільйонерів Чернігівщини відгукнутися на наш заклик. Волейбол не такий вже дорогий вид спорту, але досить гарний і видовищний. Ті глядачі, які бачили ці 10 захоплюючих партій, можуть це підтвердити.

 

Артур СУПРУНЕНКО, гравець «Буревісника-ШВСМ»: 

- Хлопці зібралися в єдине ціле і зіграли на гідному рівні. Граємо, незважаючи на те, що команда ось вже чотири місяці не отримує зарплату. А грати треба! Якщо доведеться йти в інший клуб, треба створювати собі ім"я, перебувати весь час в хорошій фізичній формі. Не хочеться йти. Cподіваємось, що в Чернігові становище з фінансуванням відновиться, і ми будемо радувати наших уболівальників. (www.gorod.cn.ua/)

 

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник