Волейбол

Суперліга (жінки). 13-й тур. Гонка за четверту позицію продовжується

10:40 | 04 марта 2014

Перша частина 13-го туру жіночої Суперліги зберегла інтригу в боротьбі за четверту сходинку – і «Галичанка», і «Керкінітіда», і «Волинь» ще мають шанси потрапити в четвірку та поборотися за медалі. Деякі подробиці матчу в нашому огляді

Харківський "Локомотив" припиняє виступ у чемпіонаті Росії

18:55 | 03 марта 2014

Тринадцатикратний чемпіон України, десятикратний володар Кубка України, володар Кубка Європи 2004 року, учасник трьох сезонів серії плей-офф Відкритого чемпіонату Росії, ВК «Локомотив » (Харків ) змушений звернутися до спортивних організацій України та Росії і до своїх уболівальників зі спеціальною заявою.

Зміни в нумерації ігрової форми на змаганнях CEV

16:40 | 03 марта 2014

Відповідно до рішення Адміністративної Ради CEV,  з 1-го квітня 2014 року, для всіх змагань CEV дозволяється використовувати номери ігрової форми від 1-го до 22-х (окрім Європейської ліги, де використовуються нумерація від 1-го до 26-ти).

Суперліга (чоловіки). 13-й тур. «Кримсода» обігнала «Буревісник»

00:10 | 02 марта 2014

Незважаючи на складну ситуацію в країні в чоловічій Суперлізі в терміни, визначені календарем, відбулися шість з восьми матчів. Але остаточний розподіл у верхній частини турнірної таблиці ще невизначений. Його ми дізнаємося після останніх матчів регулярного чемпіонату, які за календарем повинні відбутися 14-15 березня. Подробиці 13-го туру далі.

Сергій КАПЕЛУСЬ: «Ми постараємося взяти максимальну кількість очок в найближчому виїзді»

23:56 | 01 марта 2014

Як відомо, на початку наступного тижня харківський «Локомотив» вирушає на виїзні ігри Відкритого чемпіонату Россі, де 5 березня зіграє з «Грозним», 8 березня в Нижньому Новгороді з «Губернією» (матч перенесений в силу політичної ситуації в Україні), 12 березня з «Ярославичем», а потім 16 березня з уфимським «Уралом». Скориставшись виниклої в чемпіонаті Росії паузою, прес-служба «Локомотиву» поспілкувалася з доігровщіком команди Сергієм КАПЕЛУСЕМ.

Волейбол пляжний: тестування нових правил

12:25 | 01 марта 2014

 В 2014 році Міжнародна Федерація Волейболу (FIVB) планує опробувати нові зміни в правилах гри з волейболу пляжного. Два окремі тести будуть проводитись для змін в правилах, що стосуються торкання при блокуванні та першого командного торкання.

Суперліга (жінки). 13-й тур. Принципова битва в Євпаторії

11:10 | 28 февраля 2014

Матчі 13-го туру жіночої Суперліги в заплановані календарем терміни буде усіченим наполовину – принципові матчі «Сєвєродончака» - «Орбіта», а також двобій «Галичанка» - «Хімік» через складну політичну ситуацію перенесені на наступний тиждень. Тим не менш, і в решті пар обіцяють бути доволі цікавим. В Євпаторії принциповий спір в боротьбі за четверте місце «Керкінітіда» - «Волинь», в Рівному – зустріч аутсайдерів - «Регіни» та «Кряжу». Подробиці – далі.

Суперліга (чоловіки). 13-й тур. Стратегічне протистояння

11:10 | 28 февраля 2014

Неждано-негадано матчі «Хімпрому» та «Буревіснику» в 13-му турі стали центральними та принциповими в боротьбі за другу сходинку в регулярному чемпіонату. Позиція сумчан не є несподіванкою, адже перед командою стоять медальні задачі в чемпіонаті, а ось «Буревісник», котрий націлювався на шосту сходинку, йде на третій з відставанням на три пункти від конкурента. Подвійна перемога не гарантує друге місце - адже в спину дихає «Кримсода», але значно підвищить шанси переможця в боротьбі за неї

Сергій ГОЛОТОВ: «Команда зробила великий крок вперед у порівнянні з минулим сезоном»

10:55 | 27 февраля 2014

Головний тренер ВК «Хімік» Сергій ГОЛОТОВ підбив підсумки виступи команди в єврокубковому сезоні. Нагадаємо, що діючі чемпіонки України вийшли в челендж-раунді Кубку ЄКВ, вперше сягнувши такої висоти. Досвідчений спеціаліст позитивно оцінив виступ команди, зазначивши, що команда могла б при певних умовах зазіхнути на трофей.

Чемпіонат Росії. Харківський «Локомотив» поступився московському «Динамо», але залишився в десятці

18:55 | 25 февраля 2014

«Локомотив» програв московському «Дінамо» в 13-му турі відкритому чемпіонату Росії. В останніх трьох матчах, де вони грали з командами з групі лідерів, харків’яни потерпіли три поразки, але продовжує знаходитися на 10-му місці, яке дає право участі в плей-офф

Страницы:
1 232 233 234 235 236 237 238 256
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события