Волейбол

Андрій РОМАНОВИЧ: «Сєвєродончанці» під силу дотиснути «Хімік» в Южному»

12:10 | 09 апреля 2014

Головний тренер ВК «Галичанка-ТНЕУ-Укрінбанк» Андрій РОМАНОВИЧ підбив підсумку виступу команди в першому фінального турі:

Гарій ЄГІАЗАРОВ: «Я б не захоплювався домашньою ейфорією»

16:55 | 08 апреля 2014

Головний тренер «Сєвєродончанки» Гарій ЄГІАЗАРОВ залишився задоволений результатом домашнього туру фінального етапу, але налаштовує команду на важкі ігри в Южному:

Руслан РУБАН: «Задоволений командою»

15:55 | 08 апреля 2014

Головний тренер СК «Фаворит» Руслан РУБАН прокоментував виступ команди в першому фінальному турі, який відбувся в Полтаві з 4 по 6 квітня:

Суперліга (жінки). «Сєвєродончанка» та «Хімік» - за «золото», «Орбіта» та «Галичанка» - за «бронзу»

11:25 | 08 апреля 2014

Як під копірку проходять матчі перших фінальних турів чоловічого та жіночого чемпіонатів. В перший день – в Полтаві та Сєвєродонецьку двічі по 3:1, в другий – осічка головних фаворитів змагань з однаковим рахунком 1:3. «Сєвєродончанка» при гарячій підтримці армії вболівальників вперше в сезоні здолала «Хімік» та обійшла його в турнірній таблиці. В третій день лідери змагань отримали впевнені перемоги та тепер напевно визначилося, хто і за що змагатиметься у другому фінальному турі, адже у «Сєвєродончанки» - 11 очок, «Хіміка» - 9, «Орбіти» - 4, «Галичанка» - 0. Обидві гри заключного дня завершилися в трьох партіях на відміну від попередніх чотирьох матчів в Сєвєродонецьку.

Суперліга (чоловіки). Чемпіоном може стати кожен фіналіст

11:25 | 08 апреля 2014

Третій день, а точніше перемога «Кримсоди» над «Фаворитом», які до цього очок не втрачав, вкрай заплутав ситуацію в боротьбі за чемпіонський титул. Всі четверо в той, чи іншій мірі претендують на «золото». Причому «Локомотив» поки що тільки другий. Такий розклад на фініші чоловічого чемпіонату складно згадати. Тим цікавіше. А поки згадаємо події останнього дня в Полтаві.

Суперліга (чоловіки). Лубенський «Фаворит» переміг фаворита чемпіонату

12:55 | 06 апреля 2014

У другий день першого фінального туру у Полтаві місцевий «Фаворит» до радості місцевих вболівальників переміг багаторазового чемпіона та фаворита нинішніх змагань – харківський «Локомотив», причому не втративши при цьому балів. У минулі роки головним конкурентом «залізничників» була «Кримсода», яка двічі знаходилася в кроці від чемпіонства. Тепер таким є «Фаворит». Не забуваємо ще і про «Хімпром».

Суперліга (чоловіки). 1-й фінальний тур. День перший. «Локомотив» та «Фаворит»: до очної зустрічі – без втрат

12:25 | 05 апреля 2014

Перший день вирішальної частини змагань, де кожен з учасників заявляє про чемпіонські амбіції, визначає приблизний розподіл сил на короткій дистанції. Звісно це не говорить про те, що тільки переможці перших матчів – це претенденти на золоті нагороди, але підвищує їх шанси в цій боротьбі. Подробиці далі.

Суперліга (жінки). 1-й фінальний тур. День перший. Робоча перемога «Хіміка», принциповий виграш «Сєвєродончанки»

12:10 | 05 апреля 2014

Перший день фінального туру в Сєвєродонецьку в будь-якому разі повинен був багато чого вирішити в боротьбі за друге місце, адже господарки зустрічалися з «Орбітою», з якою конкурували упродовж регулярного чемпіонату. Для «Хіміку» зустріч з «Галичанкою» була розкаткою перед більш важливим матчем з тими ж сєвєродончанками. Подробиці – далі.

Суперліга (фінал). Тренерська анкета.

21:25 | 03 апреля 2014

У п’ятницю у Сєвєродонецьку стартує вирішальна частина чемпіонату України. Напередодні 1-го туру ми запропонували головним тренерам команд-учасниць відповісти на питання анкети.

Суперліга (фінал). Тренерська анкета. У всіх команд одна задача – стати чемпіоном України

21:25 | 03 апреля 2014

У п’ятницю у Полтаві розпочинеться боротьба за медалі чоловічого чемпіонату України. Напередодні 1-го туру ми запропонували головним тренерам команд-учасниць відповісти на питання анкети.

Страницы:
1 227 228 229 230 231 232 233 256
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события