Волейбол

«Хімпром» без боротьби вийшов у фінальну четвірку

00:40 | 20 марта 2014

Суперник «Хімпрому» в плей-офф вінницький «ВНАУ» через фінансові складнощі проблеми знявся з чемпіонату України. Про це вінницький клуб офіційно повідомив Федерацію волейболу України. Сумський колектив отримав технічні перемоги та вийшов в наступний раунд.  

Увага!!! Зміни в календарі Зимового Кубку України

08:55 | 18 марта 2014

У зв"язку із загостренням кризової ситуації на півдні Україні фінальний тур зимового Кубку України серед дівчат до 16 років, проведення якого заплановано в м. Гола Пристань - перенесено в м. Кременчук!

Руслан РУБАН: «Пропонуватимемо «Баркому» зіграти в Полтаві»

16:10 | 17 марта 2014

Після закінчення 14-го туру чемпіонату України головний тренер переможця регулярного чемпіонату СК «Фаворит» Руслан РУБАН підбив підсумки виступу полтавчан на цій стадії. Спеціаліст висловив доволі цікаву точку зору по деяким аспектам змагань.

"Диномо" (Казань) - переможець Ліги чемпіонів CEV

15:40 | 17 марта 2014

На вихідних визначились перші переможці та призери єврокубків CEV. Вперше в історії титул переможця Ліги чемпіонів CEV завоювали представниці казанського клубу "Динамо".

Суперліга (жінки). «Галичанка» - в першій четвірці

13:40 | 17 марта 2014

За календарем чемпіонату України фізично відбулися лише чотири матчі з восьми. Вінницькому «Кряжу» були зараховані технічні поразки в домашніх матчах, а ігри «Орбіта» - «Керкінітіда» перенесені. З решти ігор найбільш цікавість представляли матчі в Луцьку, де «Волинь» та «Галичанка» сперечалися за четверту путівку до фіналу. Подробиці – далі.

Суперліга (чоловіки). 14-й тур. Несподіванок не відбулося

10:55 | 17 марта 2014

Після проведення заключних матчів першого етапу турнірна ситуація не змінилася. Фаворити здобули перемоги та підтвердили свої позиції. Стислий огляд матчів останнього туру регулярного чемпіонату далі до вашої уваги.

Суперліга (чоловіки). 14-й тур. Чи наздожене «Буревісник» «Кримсоду»?

11:10 | 14 марта 2014

На першому етапі вже визначені переможець, та команди, які посіли місця з 5-го по 8-е. Хто буде другим, третім та четвертим поки невідомо, але розриви між командами-претендентами досить великі і, якщо не трапиться несподіванок, все залишиться на своїх місцях і за підсумками регулярного чемпіонату.

Суперліга (жінки). 14-й тур. Останнє питання «регулярки»

08:10 | 14 марта 2014

В протистоянні «Волинь» - «Галичанка» може нарешті визначитися команда, яка посяде четверту сходинку за підсумками регулярного чемпіонату. На неї, крім цих суперників, нагадуємо, претендує ще й «Керкінітіда», матчі якої з «Орбітою» заплановані на початку наступного тижня.

Чим запам’ятався «Локомотив» в чемпіонаті Росії? Погляд volleybalnews.ru

11:55 | 11 марта 2014

Пропонуємо вашій увазі матеріал популярного сайту volleybalnews.ru про харківський «Локомотив». В статті під назвою «Харькoff» автор згадує найяскравіші події у житті «залізничників»  упродовж трьох сезонів виступів, виділяє особистостей…

Андрій РОМАНОВИЧ: «В переможному матчі гравці вичавили з себе все, що могли»

11:10 | 11 марта 2014

Тернопільська «Галичанка-ТНЕУ-Укрінбанк» стала першою командою України,  хто зумів в цьому сезоні обіграти «Хімік». Нагадаємо, що це відбулося 6 березня в 13-му турі Суперліги. Головний тренер тернопільчанок та один зі співавторів сенсації Андрій РОМАНОВИЧ в інтерв’ю прес-службі ФВУ проаналізував матчі з чемпіонками країни.

Страницы:
1 230 231 232 233 234 235 236 256
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события