Андрій РОМАНОВИЧ: «Сєвєродончанці» під силу дотиснути «Хімік» в Южному»

12:10 | 09 апреля 2014

Головний тренер ВК «Галичанка-ТНЕУ-Укрінбанк» Андрій РОМАНОВИЧ підбив підсумку виступу команди в першому фінального турі:

 

- Якщо проаналізувати всі три ігрові дні, то, в принципі, тільки один матч завершився непередбачувано. Не те щоб результат став сенсацією. Швидше, наслідком певних моментів як в лавах «Хіміка», так і «Сєвєродончанки». Взагалі, варто відзначити блискучу гру господарів впродовж трьох днів. Хороший підбір волейболісток і три поєдинки на найвищому рівні принесли свої плоди. Саме так має грати команда, яка хоче боротися за перше місце. Якщо дівчата зуміють зберегти чемпіонські амбіції і переможний настрій, думаю, їм під силу дотиснути «Хімік» в Южному. Хоча зробити це буде не так просто.

Що стосується інших команд, то вони борються за місця, які відповідають їх комплектації. Наш колектив укомплектований фактично дітьми і лише двома досвідченими волейболістками, які здатні продемонструвати волейбол високого рівня. Хоча для боротьби за місце на п"єдесталі клуб повинен володіти сім"ю, а то і дев"ятьма гравцями хорошого класу. Такого щастя у нас на сьогоднішній день немає. Тому, виконавши завдання мінімум (попадання в четвірку), тепер набираємося досвіду, робимо висновки, готуємося до наступного сезону .

 

 

Прес-служба ФВУ за матеріалами фан-сайту ВК «Сєвєродончанка»

Источник