Гарій ЄГІАЗАРОВ: «Я б не захоплювався домашньою ейфорією»

16:55 | 08 апреля 2014

Головний тренер «Сєвєродончанки» Гарій ЄГІАЗАРОВ залишився задоволений результатом домашнього туру фінального етапу, але налаштовує команду на важкі ігри в Южному:

 

 - Фінальний тур всі учасники починали практично з нуля. Виданий командам гандикап легко нівелювався в очних зустрічах. У домашніх стінах дуже важливо було взяти максимальну кількість очок.

Для виконання завдання-мінімум (завоювання срібних медалей) слід було перемагати «Галичанку» і «Орбіту». А також постаратися нав"язати боротьбу «Хіміку » в гонці за перше місце.

Стартовий матч показав, що команда в досить хорошому настрої, фізично і морально підготовлена. А протистояння з «Хіміком» справило особливе враження. Воно показово в плані психології - дівчата, нарешті, повірили, що перемогти южненок цілком реально.

Але я б не захоплювався домашньою ейфорією. Нам ще належить зіграти важкий тур в Южному, куди вирушимо вже 9 квітня. У першій грі зустрінемось з «Галичанкою», а наступного дня відбудеться фінальний бій з господарками за перше місце.

Багато в чому визначила результат всіх трьох матчів наша гра на блоці. Чого тільки варті два десятка блоків в поєдинку з « Хіміком».

- При наявності доігровщіка з поставленою атакою у вирішальний момент ви зробили ставку на загальну гру Інни Деніної...

- Інна вийшла на заміну в третій партії проти «Орбіти», із нею у складі завершили зустріч на нашу користь. А наступну гру, як правило, починають волейболістки, що закінчила переможний матч. Ми не стали винаходити нічого нового. Рішення себе виправдало.

 

 

 

Прес-служба ФВУ за матеріалами фан-сайту ВК «Сєвєродончанка»

Источник