Волейбол

Микола БЛАГОДАРНИЙ: «Перемога була у нас в руках, але ми самі ії віддали»

10:40 | 26 марта 2014

Головний тренер СВК «Буревісник-ШВСМ» Микола БЛАГОДАРНИЙ відповів на питання прес-служби ФВУ за підсумками першого матчу плей-офф, в якому чернігівська команда лише в п’яти сетах поступилася «Кримсоді».

Віктор ВОЛК: «Ніхто й не сумнівався, що матч виявиться важким»

10:40 | 26 марта 2014

В.о. головного тренера ВК «Кримсода» Віктор ВОЛК прокоментував виступ команди в першому матчі плей-офф, в якому був переможений «Буревісник-ШВСМ» з рахунком 3:2.

«Бєлогор’є» втретє виграло Лігу чемпіонів

00:10 | 25 марта 2014

«Бєлогор’є» з Бєлгороду втретє виграло Лігу чемпіонів, обігравши у фіналі господаря майданчика турецький «Халкбанк» з рахунком 3:1. Російська команда програвала в четвертій партії 18:22, але завдяки подачі Сергія Тетюхіна, вийшла вперед та дотиснула суперника в кінцівці. Серед переможців три вихованця українського волейболу - Дмітрій Мусерській, Максим Пантелеймоненко та Александр Косарєв.

Суперліга. Плей-офф. Яскравий трилер в Чернігові

21:40 | 24 марта 2014

Чернігівський «Буревісник-ШВСМ» трохи не обіграв багаторазового призера чемпіонату Украини «Кримсоду» в першому матчі плей-офф. Підопічні Миколи Благодарного були близькими до перемоги, ведучи на тай-брейку, але низка помилок в кінцівці звела нанівець їх зусилля.

Віктор МИХАЛЬЧУК: «Головна складова перемоги – це важкий труд гравців»

21:40 | 24 марта 2014

Головний тренер ВК «Барком-Кажани» Віктор МИХАЛЬЧУК відповів на питання прес-служби ФВУ за підсумками першого матчу плей-офф, в якому львівська команда переграла переможця регулярного чемпіонату «Фаворит» з рахунком 3:2.

Руслан РУБАН: «Ми недооцінили «Барком»

21:40 | 24 марта 2014

Головний тренер СК «Фаворит» Руслан РУБАН відповів на питання прес-служби ФВУ за підсумками першого матчу плей-офф, в якому лубенська команда програла львівському ВК «Барком-Кажани» з рахунком 2:3.

Суперліга. Плей-офф. «Кажани» проти «Фавориту»: порядок б’є клас

23:25 | 22 марта 2014

Львівські «Кажани» піднесли справжню сенсацію, обігравши в п’яти сетах переможця регулярного чемпіонату лубенський «Фаворит». Програючи 0:1, вони перемогли в двох наступних, програли в четвертій, а потім вирвали тай-брейк з рахунком 15:13.

Суперліга. Плей-офф. «Буревісник-ШВСМ» проти «Кримсоди»

01:10 | 22 марта 2014

Найбільш непередбачуване протистояння першого раунду плей-офф. Чернігівці, незважаючи на постійні проблеми з матеріальною базою, завдяки командному духу та високій ігровій дисципліні  на майданчику не раз залишали ні з чим прогнозистів. Ось і в другому колі вони взяли три очки у «Фаворита», що не вдалося на цьому відрізку нікому, та вивезли чотири очки з Криму. Принципова боротьба на фініші принесла локальний успіх «Кримсоді», але навряд чи це є запорукою успіху в серії плей-офф. Далі – подробиці.

Суперліга. Плей-офф. «Кажани» проти «Фавориту»

09:10 | 21 марта 2014

Вдвічі краще (за очками) зігравши у другому колі, ніж у а першому, львівські «Кажани» зуміли уникнути зустрічі в першому раунді плей-офф з харківським «Локомотивом», але заробили зустріч з не менш достойним опонентом – «Фаворитом», який з великою перевагою переміг в регулярному чемпіонаті.  За класом та досвідом, звісно перевага у лубенських волейболістів, але відомо чимало випадків, коли порядок бив клас. Принаймні на своєму майданчику львів’яни можуть дати бій фавориту дуелі. Подробиці – далі.

«Локомотив». Перемога в Кубку топ-команд Європи. Десять років потому

12:25 | 20 марта 2014

14 березня виповнилося десять років перемозі харківського «Локомотиву» в Кубку –топ-команд Європи. Це перша і остання перемога українських команд в єврокубку в пострадянській історії. Офіційний сайт клубу присвятив цій події цікавий матеріал, в котрому свої думки висказали думки майже всі учасників тих подій.

Страницы:
1 229 230 231 232 233 234 235 256
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события