Волейбол

Суперліга (чоловіки). 3-й тур. Першу перемогу «Локо-Експрес» здобув в Полтаві

00:25 | 27 октября 2013

Один з лідерів лубенський «Фаворит» несподівано програв дома одному з аутсайдерів харківському «Локо-Експресу». Але в другому матчі лубенці реваншувалися, перемігші суперника з тим же рахунком, та залишилися в групі лідерів.

Суперліга (жінки). 2-й тур. Без поразок тільки «Хімік» та «Орбіта»

00:25 | 27 октября 2013

У другому турі поспіль тернопільська «Галичанка-ТНЕУ-Укрінбанк» підносить сюрприз, відбираючи очки у претендентів на високі позиції: в першому у «Орбіти», в другому – у «Сєвєродончанки», яку навіть обіграла. В решті матчів без сенсацій. Відзначимо лише, що «Кряж» розмочив «0» в графі «очки», зігравши п’ятихатку з «Керкінітідою». А лідирують «Хімік» та «Орбіта», які йдуть без поразок та в наступному турі зіграють в Запоріжжі. Подробиці далі.

Суперліга (чоловіки). 2-й тур. Під знаком гостинності господарів

00:25 | 27 октября 2013

Рідкий випадок – всі вісім матчів туру завершились на користь команд-гостей. Цікавий факт, але, якщо придивитися, ніякої сенсації в цьому немає – команди, які в тому, чи іншому ступені вважалися фаворитами, здобули перемоги. Шанси на успіх у господарів були, найбільші у «Кримсоди», але вони їх не використали. Отже всього одно очко з 24-х втратили гості у минулому турі. Єдина команда, що не втратила очок, це «Буревісник», щоправда чернігівці грали тільки з команди, які вийшли з вищої ліги. Подробиці далі

Суперліга (чоловіки). 2-й тур. Центральні матчі відбудуться в Криму

00:25 | 27 октября 2013

Серед матчів 2-го туру чоловічої Суперліги, безумовно, виділяються поєдинки в Красноперекопську, де зійдуться конкуренти останніх років «Кримсода» та «Фаворит», які двічі поспіль фінішували на другому та третьому місцях відповідно. Незважаючи на серйозні зміни у складі кримчан, комплектація дозволяє їм розраховувати на високі позиції, та й «Фаворит» знову заявив про серйозні амбіції. Детальніше в нашому традиційному прев’ю.

Суперліга (жінки). 2-й тур. Найбільша інтрига – в Тернополі

00:25 | 27 октября 2013

На звання центрального двобою туру можуть претендувати дві пари: «Хімік» - «Волинь» та «Галичанка» - «Сєвєродончанка». Але перший, на жаль, за звичкою, за попередніми досягненнями, адже луцька команда зазнала чималих втрат, а ось «Галичанка» стала головною несподіванкою першого туру, відібравши два очки у «Орбіти», тож і на своєму, специфічному, майданчику матиме шанси на успіх. Матчі в Тернополі найбільш цікаві в цьому турі, але ж і про інші ігри не забудемо. Детальніше далі.

Максим Булатецький: пляжний волейбол - це важкий спорт!

00:25 | 27 октября 2013

Максим Булатецький, депутат Черкаської міської ради, став бронзовими призером чемпіонату України з пляжного валейболу. Цим спортом він займається вже понад 5 років. Про свою спортивну сторону життя він розповів в інтерв"ю для видання "Почерк".

Суперліга (жінки). «Орбіта» - «Галичанка». Слово тренерам.

00:25 | 27 октября 2013

Найбільш цікавим в першому турі жіночої Суперліги видалося протистояння в Запоріжжі між «Орбітою» та «Галичанкою». Дві «п’ятихатки» побачили глядачі в спорткомплексі ЗАС – їм, звісно, було цікаво, а ось тренерам - непереливки. Підсумки двобою коментують наставники команд.

Чемпіон України: знову нічия з «Фенербахче»

00:25 | 27 октября 2013

«Хімік»  зіграв внічию 2:2 з переможцем Ліги чемпіонів 2012 турецьким «Фенербахче» і в другому контрольному матчі Стамбулі. Українська команда вела в рахунку 2:0, але в наступних двох партіях поступилася. Рахунок матчу (від господарів ) - 24:26, 19:25, 25:19, 25:13. У матчі брали участь всі волейболістки «Хіміка»

Суперліга (жінки). 1-й тур. «Орбіта» та «Волинь» втратили домашні бали

00:25 | 27 октября 2013

Всі вісім матчів 1-го туру жіночої Суперліги, де перші чотири команди минулого чемпіонату приймали опонентів з нижньої половини, завершилися на користь господарів майданчику. Але тільки в Южному та Сєвєродонецьку господары не мали ніяких проблем, в Запоріжжі та Луцьку інтриги було хоч відбавляй: у підсумку «Орбіта» та «Волинь» не зуміли зберегти 100% очкового багажу. Подробиці – далі.

Микола БЛАГОДАРНИЙ: «Положення катастрофічне»

00:25 | 27 октября 2013

Головний тренер команди-відкриття минулого сезону чернігівського «Буревіснику-ШВСМ» Микола БЛАГОДАРНИЙ поділився своїми думками про життя-буття колективу. Думки, нажаль, не дуже веселі – команда, незважаючи на те, що в минулому сезону показала свій найкращий результат в історії, знов має серйозні фінансові труднощі. Але розпочали ми бесіду з кадрових питань.

Страницы:
1 251 252 253 254 255 256
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события