Волейбол

Суперліга (жінки). 1-й тур. Чи відбере «Регіна» очки у «Волині»?

00:25 | 27 октября 2013

Перші матчі 1-го туру - «Хімік» - «Кряж-Медуніверситет», як відомо, вже відбулися і принесли такі результати за підсумком та за грою, які і очікувалися, а ось інші пари вже не такі передбачувані. В усіх суперництвах є певні питання, коли знімуть вже самі ігри. Цікаво, що в цьому турі знов зустрінуться команди, які сперечалися на першому етапі Кубку України, але тепер на майданчику іншої команди. Детальніше в нашому традиційному прев’ю.

«Хімік » зіграв внічию з « Фенербахче»

00:25 | 27 октября 2013

«Хімік» зіграв внічию з переможцем Ліги чемпіонів 2012 турецьким «Фенербахче» у першому з двох контрольних матчів, намічених у Стамбулі з цією командою - 2:2. За домовленістю було зіграно чотири партії – 28:26, 19:25, 25:23, 17:25 . У першій партії наші волейболістки мали два сетболи - 24:23, 25:24, але останнє слово залишилося за турецькою командою.

Богуслав ГАЛИЦЬКИЙ: «Через два роки ми знов боротимемось за медалі»

00:25 | 27 октября 2013

«Континіум-Волинь-Університет» який останні два роки боровся за чемпіонство та вигравав Кубок країни в наступному сезоні випаде з числа вишукувачів головних трофеїв українського волейболу. Це стало ясно з перших хвилин після бесіди з головним тренером луцької команди Богуславом ГАЛИЦЬКИМ:

Кубок України. 1-й етап (жінки). Євпаторія. Огляд

00:25 | 27 октября 2013

В Євпаторії, як і в Тернополі, в фінальну частину вийшли команди, які стояли вище в табелі про ранги минулого сезону – «Хімік» та «Сєвєродончанка». Хоча «Керкінітіда» мала усі шанси, щоб вибити останніх із фінальної четвірки. Але про все по порядку.

Олександр БОНДАРЕНКО: «Найкращу форму плануємо на кінець лютого»

00:25 | 27 октября 2013

Як вже повідомляв сайт ФВУ, головною несподіванкою стартового туру Суперліги стали результати матчів в Сумах, де вінницький ВНАУ відібрав чотири з шести очок у господарів майданчика. На питання прес-служби ФВУ відповів головний тренер команди-сенсації Олександр БОНДАРЕНКО:

Суперліга. 1-й тур. Несподівана Вінниця

00:25 | 27 октября 2013

Головною несподіванкою туру став вінницький ВНАУ. Команда, існування якої було під питанням, яка розпочала тренування лише місяць тому та не провела при цьому контрольних матчів перемогла в гостях «Хімпром», який провів якісну підготовку та купу спарингів. В лідерах «Фаворит», «Кримсода» та «Буревісник», які здобули по дві повноцінні перемоги. Коментарі тренерів ми запропонуємо трохи пізніше, а поки стислий огляд ігор в Сумах та в інших містах

Кубок України. 1-й етап (жінки). Тернопіль. Огляд

00:25 | 27 октября 2013

Змагання в тернопільській групі несподіванок не принесли. Як і передбачалося, у фінальну частину вийшли запорізька «Орбіта-ЗТМК-ЗНУ» та «Галичанка-ТНЕУ», які впевнено обіграли рівненську «Регіну». Далі стислий огляд змагань.

Кубок України. Перший етап

00:25 | 27 октября 2013

Сьогодні у двох містах України – Євпаторії та Тернополі. Перший офіційний матч сезону буде зіграний в Криму в 15.00, коли на площадку вийдуть перша та остання команди Суперліги минулого сезону – «Хімік» та «Кряж-Медуніверситет».

Суперліга (чоловіки). Перший тур. Прогнози справа невдячна

00:25 | 27 октября 2013

Сьогодні в чотирьох матчах країни відбудуться матчі першого туру Суперліги. Причому, що цікаво, спрогнозувати результати досить і досить важко. Хіба що в парі «Фаворит» - «Барком», якщо подивитися в минулорічну табель про ранги більш-менш все ясно, хоча і тут є свої нюанси. Детальніше в нашому огляді.

Леонід ХРИЧОВ: «Цоліна дуже підвела команду»

00:25 | 27 октября 2013

Для головного тренера «Керкінітіди» Леонід ХРИЧОВА період підготовки його команди до сезону став дуже важким етапом в житті. В серпні на одному з тренувань у нього трапився інсульт, тому декілька тижнів Леонід Петрович знаходився в лікарні.  Говорити про повне одужання зарано, але від передстартового інтерв’ю наставник не відмовився:

Страницы:
1 252 253 254 255 256
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события