Волейбол

Микола БЛАГОДАРНИЙ: «Спробуємо поборотися за потрапляння в «четвірку»

11:10 | 07 ноября 2014

Чернігівський «Буревісник-ШВСМ», який зазнав серйозних кадрових втрат, несподівано вийшов на четверте місце в чемпіонаті України, здобувши чотири перемоги поспіль. Гру команди в інтерв’ю прес-службі ФВУ проаналізував головний тренер команди Микола БЛАГОДАРНИЙ:

План Мирного

12:10 | 06 ноября 2014

6 листопада стартує черговий сезон у чемпіонаті України у вищій лізі серед чоловіків. Знайомство з учасниками першості у цьому дивізіоні розпочнемо з команди, яка вперше виступить на такому рівні, -- волейбольним клубом «Бахмут» з міста Артемівськ Донецької області. 

«Хімік» - «Галичанка»: прес-конференція. Незадоволеними залишилися обидва тренери

10:40 | 05 ноября 2014

Учасники центрального двобою 4-го туру «Хімік» - «Галичанка» прокоментували на прес-конференції хід поєдинків, в яких, нагадаємо, були зафіксовані дві впевнені перемоги діючих чемпіонів України. Всі, як один, залишилися незадоволеними перебігом подій.

Владислав ЛАЗАРЧУК: «Відзначу добру гру господарів в захисті»

16:55 | 04 ноября 2014

Однієї з несподіванок минулого туру чоловічого чемпіонату України стала подвійна перемога чернігівського «Буревісника-ШВСМ» над львівським «Баркомом-Кажани». Завдяки другій перемозі, яка стала для них четвертою поспіль, чернігівці обігнали львів’ян, котрі мають чотирьохматчову серію поразок. На питання прес-служби відповів головний тренер «кажанів» Владислав ЛАЗАРЧУК:

Vivat, Academia!

14:40 | 04 ноября 2014

У другій половині листопада відбудеться старт змагань у студентській та аматорській лігах України. Студенти-чоловіки розпочнуть перший тур 17-го числа, а дівчата – 18-го. Відповідно чоловіки-аматори дебютують у новому сезоні 26 листопада, а жіночі аматорські команди зіграють перші матчі 20 листопада.

«Хімік» - «Галичанка-ТНЕУ»: чемпіон не помітив лідера

18:56 | 03 ноября 2014

В центральних матчах 4-го туру, в яких діючий чемпіон України «Хімік» приймав діючого лідера чемпіонату «Галичанку-ТНЕУ», боротьби не вийшло. Точніше, вона, за великим рахунком, вийшла лише в одній з партій другого дня, вже після того господарки розгромили конкурента в поєдинку №1.

«Орбіта» - «Сєвєродончанка»: обмін «сухими» перемогами

12:41 | 03 ноября 2014

В Запоріжжі глядачі побачили прямо протилежні матчі, в кожному з яких команда-переможець здобула доволі впевнену «суху» перемогу. Взявши верх в перший день, «Орбіта», не використала шанс відірватися на п’ять очок від конкурента. Таким чином, в цій гонці попереду поки «Сєвєродончанка», яка в наступному турі відправляється до Тернополя, до ще одного претендента на медалі.

«Хімпром» - «Юракадемія»: стратегічні три очки для харків’ян

12:25 | 03 ноября 2014

Харківська «Юракадемія» у виїзному турі в Сумах взяла три стратегічно важливі очки в боротьбі за потрапляння в четвірку кращих. Нагадаємо, що для харків’ян це були перші матчі чемпіонату України, адже вони були заявлені лише після першого етапу.

«Фаворит» - «Вінниця»: дива не сталося

11:25 | 03 ноября 2014

«Вінниця», яка йшла на другому місці, впевнено взяла верх над «Фаворитом» в матчах 2-го туру, не втративши жодного очка. Якщо в першому матчі лубенська чинили гідний опір, то у другому – боротьби взагалі не вийшло – господарі набрали всього 34 очки в трьох партіях.

Суперліга (жінки). 4-й тур. Запорізька волейбольна січ. На кону шість очок

16:25 | 31 октября 2014

Дуель в Запоріжжі могла б стати центральною в цьому турі, якщо б не матчі в Южному. «Орбіта» та «Сєвєродончанка» - претенденти на потрапляння в призову трійку, в минулому сезоні обмінялися подвійними перемогами на своєму майданчику, але на фініші сильнішими виявилися підопічні Гарія Єгіазарова.

Страницы:
1 204 205 206 207 208 209 210 256
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события