Волейбол

Кубок ЄКВ. 1/8 фіналу. Перші матчі. «Фенербахче» (Туреччина) - «Орбіта-ЗТМК-ЗНУ»

11:25 | 05 декабря 2013

Головний тренер ВК «Орбіта-ЗТМК-ЗНУ» Ігор ФІЛІШТИНСЬКИЙ напередодні першого матчу 1/8 фіналу з однієї з найсильнішіх європейських команд турецьким «Фенербахче», відповів на питання прес-служби ФВУ:

Суперліга (чоловіки). «Хімпром» - одноосібний лідер чемпіонату

13:10 | 03 декабря 2013

Вінницький «ВНАУ», який лідирував в чемпіонаті, двічі програвши одному зі своїх конкурентів - «Фавориту», втратив першу позицію. Але прапор лідерства, який впав, підхопила не лубенська команда, а ще один претендент на медалі – «Хімпром», який вдало з’їздив до Чернігова. Більш чіткою диспозиція в чоловічій Суперлізі стане, коли будуть зіграні всі матчі першого кола, а поки огляд матчів 6-го туру.

Cуперліга (жінки). 7-й тур. Перша трійка відірвалася від пелетону

11:55 | 03 декабря 2013

Матчі 7-го туру жіночої Суперліги підбили підсумки першого кола регулярного чемпіонату. Як і передбачалося, на чолі турнірної таблиці «Хімік», «Орбіта» та «Сєвєродончанка», котрі після останніх матчів ще більше відірвалися від пелотону. А ось боротьба за четверту путівку тільки загострилася, і претендентів на путівку у фінал тут троє – «Галичанка», «Керкінітіда» та «Волинь». Звісно, зарано ще підсумовувати 1-й етап, але приблизні контури побачити вже можна.

Суперліга (жінки). 7-й тур. Попередня картина регулярного чемпіонату

09:55 | 29 ноября 2013

Сьомий тур жіночої Суперліги більш за все цікавий тим, що він вінчає перше коло, а значить, ми зможемо побачити, хоч із відомої долею погрішності, хто і за що боротиметься в чемпіонаті. А найцікавіше питання тут: хто посяде четверту сходинку на першому етапі. В цьому відношенні звертає на себе пристальну увагу суперництво «Галичанки» та «Волині». Тут, на відміну від Сєвєродонецьку та Рівного, складно щось передбачити.

Суперліга (чоловіки). 6-й тур. Принципові битви в Чернігові та Харкові

20:26 | 28 ноября 2013

Окрім центрального двобою, який відбудеться у Полтаві, в 6-му турі чоловічої Суперліги, дуже цікавими уявляються ще дві доволі принципові битви – у Чернігові та Харкові. Результати цих матчів, якщо двічі переможуть гості, можуть прояснити деякі речі на першому етапі, так і напустити туману, якщо вгору візьмуть господарі. Подробиці - далі

Суперліга (жінки). 7-й тур. Центральні матчі. Швидкість проти швидкості

20:11 | 28 ноября 2013

Центральний двобій заключного туру першого кола жіночої Суперліги, безумовно, відбудеться в Євпаторії: «Керкінітіда», яка бореться за «четвірку», проти «Орбіти», котра піднялася на другу сходинку. Обидві команди проповідують швидкий волейбол і кожна завдяки цьому спробує захистити свої позиції і в разі невдач можуть їх втратити. Прес-служба ФВУ запропонувала головним тренерам суперників відповісти на запитання анкети:

Чемпіонат EEVZA: українці повторили минулорічний результат

15:55 | 28 ноября 2013

Юніорська збірна України здобула бронзові нагороди чемпіонату EEVZA серед юнаків до 19 років.

Суперліга (чоловіки). 6-й тур. Центральні матчі. Рубан вимагає зменшення помилок, Бондаренко ставить на психологію

15:40 | 28 ноября 2013

Центральні матчі 6-го туру були визначені без особливих проблем, адже в Полтаві зустрінуться перша та друга команда турнірної таблиці. Якщо «Фаворит» заявляв про свої серйозні цілі, то вінницькі «аграрії» без, так би мовити, оголошення війни злетіли на вищу сходинку і вважаються серйозною силою. Напередодні битви лідерів прес-служба ФВУ запропонувала головним тренерам суперників відповісти на запитання анкети.

Валерій ПАРХОМЕНКО: «Є комплекс причин нашого результату, але ми - оптимісти»

12:25 | 28 ноября 2013

Рівненська «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» зараз єдина команда жіночої Суперліги, яка ще не відчула смаку перемог. Про причини такої турнірної ситуації ми поспілкувалися з керманичем рівненської дружини Валерієм ПАРХОМЕНКОМ:

Лідер волейбольної суперліги може знятися зі змагань. Але в Полтаву все ж таки їде

14:25 | 27 ноября 2013

Цими вихідними вінницький «ВНАУ» вдома набрав чотири очки проти срібного призера минулого чемпіонату «Кримсоди» –  3:1 та 2:3, та вийшов в лідери суперліги, чого ніколи не було за всю історію вінницького волейболу. Проте, незважаючи на успіхи на майданчику, за його межами ситуація в команді критична. Як повідомив головний тренер команди Олександр БОНДАРЕНКО Інтернет-виданню 20minut.ua, останній раз волейболісти отримували гроші ще за серпень.

Страницы:
1 243 244 245 246 247 248 249 256
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события