Суперліга (чоловіки). 6-й тур. Принципові битви в Чернігові та Харкові

20:26 | 28 ноября 2013

Окрім центрального двобою, який відбудеться у Полтаві, в 6-му турі чоловічої Суперліги, дуже цікавими уявляються ще дві доволі принципові битви – у Чернігові та Харкові. Результати цих матчів, якщо двічі переможуть гості, можуть прояснити деякі речі на першому етапі, так і напустити туману, якщо вгору візьмуть господарі. Подробиці - далі

 

«Кримсода» - «Дніпро»

Враховуючи турнірне становище команд та результати окремих матчів, у кримської команди не повинно виникнути проблем у двобої з новачком Суперліги. Дніпряне в минулому турі двічі поступилися в принциповому протистоянні «Баркому», а «Кримсода» має в разі двох перемог знов включитися в боротьбу за перші місця в регулярному чемпіонаті.

«Кримсода» - «Дніпро»

СТАТИСТИКА ІГОР (останні три сезони)

За цей період між собою не грали

 

«Локо-Експрес»  - «Барком-Кажани»

Ще одна принципова зустріч команд з нижньої частини турнірної таблиці. Якщо львів’яни повторить свій дніпропетровський успіх минулого туру, відірвуться від своїх переслідувачів, та наблизяться впритул до першої четвірки. Суперники вже зустрічалися в цьому сезоні – на першому етапі Кубку України у Львові, і тоді успіх святкували «залізничники», ставши, таким чином, на заваді господарям на шляху у другий раунд. Так що є в цьому двобої ще один підтекст.

«Локо-Експрес»  - «Барком-Кажани»

СТАТИСТИКА ІГОР(останні три сезони):

1 матчі: +1-0, партії – 3-2, очки – 2-1.

Кубок-2013/14 – 1 матч: +1-0, партії – 3-2, очки – 2-1. Львів –3:2

В сезонах-2011/12 та 2012/13 команди між собою не грали

 

«Буревісник» - «Хімпром»

Можна лише собі уявити, з яким настроєм вийдуть сумські волейболісти на майданчик в цих поєдинках, адже саме чернігівська команда стала в минулому сезоні на шляху «хіміків» у півфінал. «Буревісник» був лише шостим в регулярному чемпіонаті, а доля серії тоді, нагадаю, була вирішена в «золотому сеті». Образливо? Ще й як! Окрім неабиякої мотивації на боці сумського колективу є вагомий аргумент у виді зіграного колективу з непоганою «лавою» та відсутністю серйозних кадрових втрат в міжсезонні. Щоправда, ці складові у чернігівців теж важать чимало: всім відомо вміння Миколи Благодарного готувати підопічних і в ігровому плані, і в психологічному. Не забуваємо, щоправда, про втрату одного з кращих блокуючих країни – 216-сантіметрового Кирила Піуна. Тим не менш, вважаємо, що на шальках терезів приблизно однакові складові. Результат передбачити аж ніяк неможливо. А ось гарантія втрати очок кожним із суперників майже стовідсоткова.

 «Буревісник»-ШВСМ - «Хімпром»

СТАТИСТИКА ІГОР(останні три сезони)

6 матчі: +2-4, партії - 9-13, очки - 6-12.

 Суперліга-2012/13 - 6 матчів: +2-4, партії - 9-13, очки - 6-12. Суми - 3:1, 1:3, 1:3; «золотий сет» - 15:12.Чернігів – 1:3, 0:3, 3:0

В сезоні-2011/12 команди між собою не грали.

 

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник