Волейбол

Віктор МИХАЛЬЧУК: «Головне – є постійний прогрес»

13:25 | 17 ноября 2013

В минулому турі чоловічої Cуперліги свою першу перемогу здобув новачок дивізіону – львівський «Барком-Кажани». Нагадаємо, що цей колектив за два роки зробив ривок з першої ліги в Суперлігу. Звісно, цей зліт не був простим – путівка в Суперлігу, наприклад, була виборена у битві з «Юракадемією», яка постійно виступала в лізі найсильніших. Непросто даються львів’янам і перші кроки на новій висоті. Так, на першому етапі Кубку «Барком» посів лише третє в групі, та завершив боротьбу. Перемога в чемпіонаті прийшла лише в сьомому за рахунком матчі. Про становлення команди в інтерв’ю прес-службі ФВУ ії головного тренера, одеського спеціаліста Віктора МИХАЛЬЧУКА.

Віталій ОСІПОВ: «Кілька помилок на тай-брейку перекреслили всі здобутки»

13:55 | 15 ноября 2013

Головний тренер «Кримсоди» Віталій ОСІПОВ підбив підсумки виступу команди на другому етапі Кубку України, де кримчани у наднапруженому протистоянні, лідируючи 2:0, програли та поступилися місцем у «Фіналі чотирьох» лубенському «Фавориту». Саме цей матч і став головною темою бесіди.

Руслан РУБАН: «Гра з «Локомотивом» показала, що ми можемо боротися за всисокі цілі»

12:10 | 12 ноября 2013

Головний тренер СК «Фаворит» Руслан РУБАН підбив підсумки виступу команди на другому етапі Кубку України, на якому лубенці завоювали путівку у фінальну частину.

Кубок (чоловіки). Другий етап. Полтава. У фінальній частині - «Локомотив» та «Фаворит»

11:25 | 12 ноября 2013

Ну що ж, можна лише позаздрити вболівальникам лубенського «Фаворити». Їх «фаворити» не тільки дала бій лідеру українського волейболу «Локомотиву», але й в справжньому трилері перемогли свого головного конкурента «Кримсоду», програючи 0:2, що фактично принесло їм місце у фіналі. «Локомотив» здобув перемогу у всіх поєдинках та прогнозовано загальну вікторію. До вашої уваги перебіг подій полтавської битви за дві путівки у фінальну частину Кубку України.

Суперліга (жінки). 5-й тур. Тріо лідерів прийняло прогнозований вид

14:55 | 11 ноября 2013

П’ятий тур не приніс несподіванок тож, як ми і передбачали в нашому прев’ю, тріо лідерів прийняло прогнозований за своїм складом вид – «Хімік», «Сєвєродончанка», «Орбіта». А ось за четверту позицію, схоже за все, розгорнеться, відчайдушна боротьба. Головні претенденти на неї зараз «Керкінітіда» та «Галичанка», а зможе, чи ні, підключитися до неї «Волинь», ми, можливо, дізнаємося вже в наступному турі, коли в Луцьк приїде кримська команда. А поки розповідаємо про тур п’ятий.

Суперліга (жінки). 5-й тур. Центральні матчі відбудуться в Криму

10:25 | 08 ноября 2013

Якщо подивиться на склад єдиноборств 5-го туру жіночої Суперліги, навряд чи його можна охарактеризувати, як дуже цікавий. Дещо виділяється пара «Керкінітіда» - «Хімік», адже в неї грають лідери чемпіонату. Але за підбором гравців діючі чемпіонки країни значно перевищують суперника. Тож, скоріш за все, перша трійка Суперліги за своїм змістом прийме той вид, який і прогнозувався на старті.

Кубок України (чоловіки). Другий етап. Полтава. Волейбольне свято із серйозними цілями

09:25 | 08 ноября 2013

Справжнє  волейбольне свято очікує прихильників волейболу Полтавщини, адже обласний центр прийматиме кубкові матчі за участю чемпіона та обох призерів минулого чемпіонату. Це стало можливим після того, як «Локомотив» програв на першому етапі вінницькому ВНАУ та вийшов в наступний раунд з другого місця. Тож нас очікує запекла та непередбачувана боротьба за дві путівки в «Фінал чотирьох». Далі подробиці.

Кубок (чоловіки). Другий етап. Суми. Два явних фаворити

14:25 | 07 ноября 2013

Кубковий турнір в Сумах – добра можливість для трьох його учасників вперше потрапити у «Фінал чотирьох». «Локо-Експрес» два роки тому вже був серед півфіналістів розіграшу, але зараз харків’яни не чета самим собі зразку 2011 року. В числі головних претендентів на вихід в «Фінал чотирьох» «Хімпром» та несподіванка цього сезону – вінницький ВНАУ, який на першому етапі обіграв «Локомотив».

Суперліга (жінки). 4-й тур. «Хімік» йде у відрив, «Орбіта» оступається

16:55 | 05 ноября 2013

За підсумками туру, який завершився в понеділок, лідер змагань южненський «Хімік» досяг відриву у 8 очок від найближчого переслідувача, здобувши дві повноцінні перемоги над одним з конкурентів в боротьбі за найвищі нагороди. Інший претендент на медалі -«Орбіта», несподівано програла в Луцьку «Волині». Також відзначимо шосту поспіль перемогу «Керкінітіди», що дозволило кримській команді вийти на другу сходинку. Подробиці туру далі.

Суперліга (чоловіки). 4-й тур. В турнірній таблиці двовладдя

11:10 | 05 ноября 2013

Вінницький ВНАУ втратив одноосібне лідерство, втративши два очки у Львові. Осічкою скористався «Фаворит», який двічі здолав чернігівський «Буревісник», причому з максимальним відсотком очок. Тож у лідерів стало по 20 балів. Відзначимо першу перемогу на рівні Суперліги «Баркома-Кажани», який, нагадаємо, дебютує на такому рівні. Після 4-го тура команди розділилися на дві групи – п’ятірку лідерів та трійку, яка поки що знаходиться у нижній частині турнірній таблиці.

Страницы:
1 245 246 247 248 249 250 251 256
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события