Волейбол

Кубок України серед жіночих команд пам’яті Сергія ЮРІЯ. Перший день

00:40 | 22 декабря 2013

За підсумками півфіналів вишукувачами головного трофею стали «Хімік» та «Сєвєродончанка», які впевнено обіграли своїх опонентів, «Галичанку» та «Орбіту» відповідно. Подробиці – в нашому репортажі.

Кубок України (чоловіки). «Фінал чотирьох». «Локомотив» - «ВНАУ»

13:10 | 21 декабря 2013

Представляємо другу пару «Фіналу Кубку України, присвяченого олімпійському чемпіону Станіславу Люгайло», в якій зайдуться багаторазовий його володар та дебютант. Команди вже зустрічалися на першому етапі Кубку України, і тоді, дуже несподівано, «ВНАУ» переграв «Локомотив» на його майданчику, причому з рахунком 3:1.  Вінничани підтвердили не випадковість того успіху та вправно виступають і в чемпіонаті, перебуваючи в стані лідерів. В той же час у «Локомотива» була дужа важка серія матчі відкритого чемпіонату Росії та єврокубку. Отже слово тренерам та статистиці.

Кубок України (чоловіки). «Фінал чотирьох». «Хімпром» - «Фаворит»

11:10 | 21 декабря 2013

Представляємо першу пару «Фіналу Кубку України, присвяченому олімпійському чемпіону Станіславу Люгайло», в якій зайдуться команди, нинішні лідери Суперліги – «Хімпром» та «Фаворит». В матчах чемпіонату сумчани – дебютанти «Фіналу чотирьох», двічі переграли лубенців, але ціна нової зустрічі набагато вище – фінал Кубку. Далі слово тренерам та статистиці.

Кубок України (жінки). Другий півфінал. «Орбіта-ЗТМК-ЗНУ» - «Сєвєродончанка»

10:55 | 21 декабря 2013

Представляємо вашій увазі другий півфінал «Финалу Кубку України серед жіночих команд пам’яті Сергія Юрія», який відбуватиметься в Южному. В ньому в суботу о 14.00 зустрінуться команди, які зараз конкурують за другу позицію в регулярному чемпіонаті. На такий кубковій стадії суперники ще не зустрічалися, але нещодавно сперечалися в чемпіонаті, і тоді двічі перемогла «Орбіта». Отже знов слово тренерам та статистиці.

Кубок України (жінки). Перший півфінал. «Хімік» - «Галичанка-ТНЕУ-Укрінбанк»

10:55 | 21 декабря 2013

Представляємо вашій увазі перший півфінал «Финалу Кубку України серед жіночих команд пам’яті Сергія Юрія, який відбуватиметься в Южному. В ньому в суботу о 12.00 зустрінуться «Хімік» та «Галичанка-ТНЕУ-Укрінбанк». На цій стадії суперники вже зустрічалися, в 2010 році. Тоді тернопільська команда була в статусі чемпіона країни, але з рахунком 3:1 переміг «Хімік». Зараз нова зустріч за крок від фіналу – «Хімік» беззаперечний лідер, а «Галичанка» зараз на 4-му місці в чемпіонаті, маючи вдвічі менше очок. Отже слово тренерам та статистиці.

«Орбіта» повернулася на другу сходинку, "Галичанка" - на четверту

18:25 | 20 декабря 2013

В Тернополі відбулися матчі перенесеного 8-го туру жіночої Суперліги з волейболу «Галичанка-ТНЕУ-Укрінбанк» - «Орбіта-ЗТМК-ЗНУ». В першому запорізьки волейболістки перемогли 3:0, а в другому реванш взяли господарки 3:1.

Кубок виклику ЄКВ (чоловіки). «Локомотив» поступився «Фенербахче»

10:55 | 20 декабря 2013

Харківський «Локомотив» програв турецькому «Фенербахче» на чолі з кубинцем Маршалом та сербом Мільковічем  у матчі-відповіді 1/16 Кубку виклику ЄКВ з рахунком 1:3 та вибув з подальшої боротьби за трофей. Нагадаємо, що в першому поєдинку харків’яни обіграли суперника у складі - з рахунком 3:2.

Кубок виклику ЄКВ (чоловіки). 1/16 фіналу. Матч-відповідь. «Фенербахче» - «Локомотив»

16:10 | 19 декабря 2013

Сьогодні «Локомотив» зіграє з турецьким «Фенербахче» матч-відповідь 1/16 Кубку виклику ЄКВ. Нагадаємо, що в першому поєдинку харків’яни обіграли суперника на чолі зі славнозвісним кубинцем Леонелєм Маршалом у складі - з рахунком 3:2.

Кубок виклику ЄКВ (чоловіки). «Кримсода» завершила боротьбу

10:25 | 19 декабря 2013

Красноперекопська «Кримсода» завершила боротьбу за європейський Кубок виклику ЄКВ, програвши у другому матчі 1/16 фіналу французькому «Шомону» з рахунком 0:3. Нагадаємо, що в першому поєдинку, який відбувався у Запоріжжі, також сильнішими виявилися французи (3:2).

Кубок виклику ЄКВ (чоловіки). 1/16 фіналу. «Шомон» - «Кримсода». Напередодні

18:25 | 17 декабря 2013

18 грудня срібний призер минулого чемпіонату України «Кримсода» з Красноперекопська проведе у Франції матч-відповідь 1/16 Кубку виклику ЄКВ з «Шомоном». Нагадаємо, що в першому поєдинку, який відбувся в Запоріжжі, кримчани в напруженій боротьбі поступилися в п’яти сетах, з рахунком13:15 на тай-брейку. Напередодні матчу головний тренер команди Віталій ОСИПОВ відповів на ряд запитань.

Страницы:
1 241 242 243 244 245 246 247 256
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события