«Орбіта» повернулася на другу сходинку, "Галичанка" - на четверту

18:25 | 20 декабря 2013

В Тернополі відбулися матчі перенесеного 8-го туру жіночої Суперліги з волейболу «Галичанка-ТНЕУ-Укрінбанк» - «Орбіта-ЗТМК-ЗНУ». В першому запорізьки волейболістки перемогли 3:0, а в другому реванш взяли господарки 3:1.

 

В першому матчі команда Ігоря Філіштинського повністю виправдала статус фаворита цього поєдинку, повідомив сайт «Спорт Тернопільщини». Гру «Орбіта» розпочала із ривка 10:1. Наприкінці партії «Галичанка» спробувала опиратися, але перемога гостей була переконливою 25:17.

Більш-менш рівна гра спостерігалася у другій партії. «Галичанка» спробувала відігратися, але «Орбіта» не відпускала тернополянок. У підсумку запорізькі волейболістки зуміли переламати хід партії на свою користь та виграли на «більше-менше» 26:24.

У третьому сеті рівної боротьби не вийшло. Команда гостей без проблем довела гру до впевненої перемоги (18:25).

Наступного дня як і у першому матчі стартовий сет запам"ятався розгромом. Але якщо минулого разу це вдалося Орбіті, то тепер Галичанка відплатила гостям тією ж монетою (25:15). Проте у другому сеті запорізька команда зуміла виграти у рівній боротьбі (21:25). Та на більше підопічних Ігоря Філіштинського не вистачило. Третій сет і взагалі став найбільш розгромним у цьому матчі. Галичанка не залишила суперницям жодних шансів (25:14).

Отримавши впевнену ігрову, а щонайголовніше психологічну перевагу над Орбітою, підопічні Андрія Романовича довели гру до впевненої перемоги (25:19) і знову відібрали очки у запорізького клубу.

Цього ж дня обидві команди вирушили у Южне, де 21 та 22 грудня візьмуть участь у фіналі чотирьох кубка України з волейболу. У півфіналі тернополянкам протистоятиме чемпіон України — Хімік, а Орбіті - Сєвєродончанка.


 

 

Прес-служба ФВУ за матеріалами сайту «Спорт Тернопільщини»

Источник