Харківський "Локомотив" припиняє виступ у чемпіонаті Росії

18:55 | 03 марта 2014

Тринадцатикратний чемпіон України, десятикратний володар Кубка України, володар Кубка Європи 2004 року, учасник трьох сезонів серії плей-офф Відкритого чемпіонату Росії, ВК «Локомотив » (Харків ) змушений звернутися до спортивних організацій України та Росії і до своїх уболівальників зі спеціальною заявою.


Ми з гіркотою констатуємо те, що припиняємо участь у Відкритому чемпіонаті Росії з волейболу в самий розпал сезону. Прийняти це непросте рішення нас змушує політична ситуація навколо України. Напевно, не варто перераховувати різні аспекти становища в цілому, які змусили нас прийняти таке рішення.

Не приховуємо, що участь в найсильнішому клубному чемпіонаті світу - це не тільки безцінний досвід, а й просто мрія кожного волейболіста, який прагне до вершин в спорті, а також величезний зростання популярності улюбленого виду спорту в нашій країні.

Сьогодні ми залишаємо за собою право зосередитися на виступі в національних змаганнях і підготовці гравців збірної України, оскільки харківський «Локомотив» - базовий клуб для національної команди.

ВК «Локомотив» чудово розуміє, що цей крок пов"язаний з величезною відповідальністю перед нашими уболівальниками, але в нинішній ситуації ми не можемо вчинити інакше.



Керівництво , гравці і тренери ВК «Локомотив»

Источник