Волейбол

Олександр СТАЦЕНКО: «Кожен спортсмен повинен робити все, щоб підніматися над своїм колишнім рівнем»

17:10 | 15 августа 2014

Одним з найцікавішbх трансферів міжсезоння став перехід до харківського «Локомотиву» гравця збірної України Олександра СТАЦЕНКА, який став кращим снайпером другого раунду відбіркового турнірі чемпіонату Європи-2015. Волейболіст, котрий останні два сезони відіграв в «Динамо» (Ленінградська область) у вищій лізі чемпіонату Росії, розповів про те, як склався перехід, про перші враження від колективу, та й не тільки.

Валерій САМОДАЙ: «Одеса побореться за звання центра пляжного волейболу в Україні»

16:11 | 15 августа 2014

Головний суддя Кубку України, голова комісії пляжного волейболу ФВУ Валерій САМОДАЙ підбив підсумки змагань, котрі з успіхом пройшли 8-10 серпня в Одесі.

Олександр ЛИСЯНИЙ, Сергій СЕРГІЄНКО: «Наша перемога довела, що в Одесі є пляжний волейбол»

11:10 | 14 августа 2014

Несподівані переможці Кубку України в Одесі, як говорять, господарі майданчику Олександр ЛИСЯНИЙ та Сергій СЕРГІЄНКО перш ніж поспілкуватися з прес-службою ФВУ, вимушені були приділити увагу бажаючим сфотографуватися та вислухати компліменті вболівальників. І ось перші враження від турніру:

Ксенія ЧЕКМАРЬОВА, Валентина ДАВІДОВА: "Турнір в Одесі – просто бомба"

21:26 | 13 августа 2014

Переможниці Кубку України з пляжного волейболу Ксенія ЧЕКМАРЬОВА та Валентина ДАВІДОВА відразу після церемонії нагородження дали флеш-інтерв’ю прес-службі ФВУ:

Пляжний волейбол. Кубок України. Головні трофеї у Одеси та Запоріжжя

18:11 | 12 августа 2014

В Одесі завершився Кубок України з пляжного волейболу. За підсумками змагань на майданчиках 14-й станції Великого Фонтану перемогу здобули жіноча пара із Запоріжжя Валентина Давидова/Ксенія Чекмарьова, які входили до числа фаворитів, та одеська пара Сергій Сергієнко/ Олександр Лисяний, які бажаючи залишити трофей вдома, обійшли ряд суперників з більш високим рейтингом. Подробиці двох останніх днів в нашому репортажі з місця подій.

Олег ПЛОТНИЦЬКИЙ, Ілля КОВАЛЬОВ: «Португальське «срібло» додало нам впевненості»

13:55 | 12 августа 2014

Офіційний сайт ФВУ вже повідомляв про вдалий виступ пари Олег ПЛОТНИЦЬКИЙ - Ілля КОВАЛЬОВ на чемпіонаті Світу з пляжного волейболу (U-19), який відбувався у Португалії. Нагадаємо, що вони завоювали там срібні нагороди. Втім, календар напрочуд щільний, і вже в п’ятницю в Одесі на Кубку України, прес-служба ФВУ мала змогу вживу поспілкуватися з хлопцями про події, які відбувалися біля найзахіднішої точки Європи.

Пляжний волейбол. Кубок України. Перший день

10:55 | 10 августа 2014

У п’ятницю в Одесі стартував Кубок України з пляжного волейболу. Знов, як і минулого року, баталії відбуваються на 14-й станції Великого Фонтану. П’ятдесят дев’ять пар вийдуть на гарячий одеський пісок, щоб упродовж трьох днів визначити володаря трофею. Про перший змагальний день в нашому репортажі з місця подій.

Волейбол пляжний: Кубок України 2014

11:55 | 08 августа 2014

На гарячому піску чорноморського узбережжя Одеси з 8 по 10 серпня проходять не менш гарячі баталії за Кубок України 2014 з волейболу пляжного.

Волейбол пляжний: Сателіт в Ліхтенштейні

08:55 | 08 августа 2014

Цього тижня в Європі розігруються нагороди на декількох турнірах. Наша увага прикута до Сателіту в м. Вадуц, Ліхтенштейн.

Костянтин ЖИЛІНСЬКИЙ: «Потрібно активніше просувати наш вид спорту на державному рівні»

15:40 | 07 августа 2014

Новачок харківського «Локомотиву» Костянтин ЖИЛІНСЬКИЙ дав розширене інтерв’ю клубному сайту, в якому розповів про свій перехід, перегорнув сторінки кар’єри, зупинився на виступах за збірну України.

Страницы:
1 214 215 216 217 218 219 220 256
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события