Олександр ЛИСЯНИЙ, Сергій СЕРГІЄНКО: «Наша перемога довела, що в Одесі є пляжний волейбол»

11:10 | 14 августа 2014

Несподівані переможці Кубку України в Одесі, як говорять, господарі майданчику Олександр ЛИСЯНИЙ та Сергій СЕРГІЄНКО перш ніж поспілкуватися з прес-службою ФВУ, вимушені були приділити увагу бажаючим сфотографуватися та вислухати компліменті вболівальників. І ось перші враження від турніру:

 

Олександр ЛІСЯНИЙ: - Дуже раді, що вдалося перемогти вдома, дуже раді, що в Одесі після кількох років затишшя в пляжному волейболі, вже другий рік поспіль проводять всеукраїнські змагання. Сьогодні ми показали, що в нашому місті пляжний волейбол по-справжньому існує – наша перемога це довела. А організація просто на вищому рівні.

- Сергію, що скажете про фінальний поєдинок?

- Він був дуже важким, які втім і решта наших поєдинків – всі, за виключенням одного, в трьох партіях. У нас був дуже сильний суперник – хлопці на ходу після двох чемпіонатів світу, грають на куражі. Для нас це був перший фінал всеукраїнського рівня, тому він був дуже важливим, тим більше на рідній землі при своїх друзях та близьких, при своїх вболівальниках. Гадаю, що ми разом з нашим суперником подарували для них красивий волейбол, матч вийшов достойний фіналу. Сподіваюсь, що це не останній всеукраїнський турнір в Одесі, а для нас це не остання перемога на змаганнях такого рангу.

- В першій партії була рівна боротьба, у вас були шанси на перемогу. Що не вийшло?

О.Л.: - Гадаю, що ми на подачі розслабилися - погано ії виконували. Крім того, багато неприємностей доставив нам Олег Плотницький. У нього дуже складний зйом, добра техніка, тому його дуже непросто закрити на блоці. І в цій партії він все забив. До того ж припустилися багатої кількості своїх помилок – доігровки не добили, в прийомі нечітко доводили. Але в другій партії вирішили ускладнити подачу, і це принесло результат. В третій партії після того, як пішли у відрив, Олег вирішив не жертвувати своїм здоров’ям. Гадаю, що він правильно зробив, адже це не найголовнішій турнір в житті, а тим більше попереду юнацькі Олімпійські ігри.

- Які подальші плани?

С.С.: - Фінал чемпіонату України, потім ще буде турнір в Одесі. Будемо серйозно готуватися до фіналу, який буде за два тижні. Сподіваюсь зіграємо також успішно, як і на Кубку України.

 

 

 

Прес-служба ФВУ з Одеси

Источник