Волейбол

Чемпіонат світу-2014 (чоловіки). Скоро кульмінація!

10:25 | 16 сентября 2014

На XVIII чемпіонаті світу з волейболу, що цими днями проходить у Польщі, завершився другий груповий етап. Упродовж нього шістнадцять національних збірних, поділених на дві групи, виборювали шість путівок до третього раунду. Любителі сенсацій можуть бути задоволені: з наближенням вирішальних стадій несподіваних результатів стає все більше. Докладніше -- у нашому огляді.

Результати чемпіонату Європи до 20 років

12:25 | 09 сентября 2014

На вихідних були зіграні фінальні матчі чемпіонату Європи з волейболу пляжного серед спортсменів віком до 20 років. На жаль українських команд в фінальній четвірці не було.

Чемпіонат світу-2014 (чоловіки). Завершився перший груповий турнір

19:40 | 08 сентября 2014

7 вересня завершився перший груповий турнір на чоловічому чемпіонаті світу, який триває в Польщі. Вісім найслабших залишилися за бортом змагань, інші шістнадцять збірних продовжать боротьбу за медалі у двох групах з урахуванням матчів між собою. Пропонуємо вашій увазі огляд першого етапу змагань від сайту championat.comта статистику зіграних матчів.

В Польщі стартує чемпіонат світу серед чоловіків

19:25 | 08 сентября 2014

Сьогодні в Польщі стартує чемпіонат світу серед чоловічих команд. Змагання відкриються матчем збірних Польщі та Сербії на «Національному стадіоні» у Варшаві, на якому очікується 62 тисячі глядачів.  У чемпіонаті беруть участь 24 команд, які розподілені на чотири групи.

«Фаворит»: з претендента на медалі до студентської команди?

19:10 | 08 сентября 2014

Зі стану лубенського «Фавориту» з початку травня не поступало жодної новини. Офіційний сайт клубу мовчить. Було відомо тільки те, що команда заявилася до чемпіонату та Кубку України. Щодо кадрів - тільки чутки та здогадки. Інтерв’ю відомого дитячого тренера Анатолія ОФАТА сайту «Полтавщина спорт» дещо розвіює  туман, стосовно майбутнього лубенської команди. На жаль, майбутнє не дуже приємне – ми втратили конкурентоспроможну в боротьбі за медалі команду, а отримали, скоріш за все, дуже юну. Але напевно перспективну, адже полтавська школа в усі часи працювала дуже плідно.

Юрій ФІЛІППОВ: «Нестачі в ігровій практиці ні у кого з гравців не було»

11:40 | 07 сентября 2014

Головний тренер харківського «Локомотива» Юрій Іванович Філіппов розповів про перебування команди на зборах в польському Глівіце і майбутні старти в Україні.

Олексій ДЕНІН: «Я переходжу до пляжного волейболу»

10:40 | 06 сентября 2014

Перемога новоствореної пари Сергій ПОПОВ/ Олексій ДЕНІН на чемпіонаті України з пляжного волейболу  в суперництві із сильнішими «пляжниками» країни - досвідченими та зіграними дуетами, стало якщо не сенсацією, то несподіванкою. Навіть не сам факт перемоги, а те що при цьому вони програли всього одну партію.  Якщо Попову завойовувати титули національного та міжнародного масштабу не звикати, то Деніну, який відомий, перш за все, як гравець чернігівського «Буревісника» це, звісно, подія.

«Сєвєродончанка»: мінус шість гравців

13:40 | 05 сентября 2014

Срібний призер чемпіонату та фіналіст Кубку України минулого сезону ВК «Сєвєродончанка» втратив у міжсезонні шістьох гравців. Крім Юлії Лонюк та Олени Сидоренко, про яких вже повідомлялося, це Марина Дегтярьова, Ганна Бурбелюк, Наталя Чернецька та Юлія Марковська. Про це прес-службі ФВУ повідомив головний тренер команди Гарій ЄГІАЗАРОВ.

Волейбол пляжний: чемпіонат Європи до 20 років

14:55 | 04 сентября 2014

Сьогодні в італійському місті Чезенатіко розпочався турнір за звання чемпіонів Європи серед спортсменів віком до 20 років.

Жіночий Кубок України складатиметься тільки з фінальної частини

00:10 | 03 сентября 2014

Володаря Кубка України 2014 року визначатимуть тільки чотири команди. «Команди Вінниці, Чернігова, Рівного та Луцька відмовилися від участі, посилаючись на те, що мають фінансування лише на участь в чемпіонаті України»,  повідомив голова Директорату ФВУ Олександр БІБЕР.

Страницы:
1 212 213 214 215 216 217 218 256
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события