Волейбол пляжний: Кубок України 2014

11:55 | 08 августа 2014

На гарячому піску чорноморського узбережжя Одеси з 8 по 10 серпня проходять не менш гарячі баталії за Кубок України 2014 з волейболу пляжного.

 

Кубок України завжди був особливим турніром для "пляжників", адже він проводиться в пік сезону і збирає велику кількість як учасників так і вболівальників. Цього року турнір завітав до Одеси, яка славиться своєю волейбольною історією і на початку 90-х була одним з місць зародження волейболу пляжного в Україні.

36 чоловічих та 17 жіночих команд цьогоріч приймають участь в Кубку України. Не зважаючи на складну ситуацію в країні, до Одеси приїхали представники з 14 регіонів, а також гості з сусідньої Молдови. Приємно відзначити той факт, що всі найсильніші команди, за виключення Муленко/Махно та Гордєєва/Ємельянчика, приймають участь в Кубку. Глядачі матимуть змогу поспостерігати за грою новоспечених срібних призерів чемпіонату Світу до 19 років - Ковальов/Плотницький, а також знаних і досвідчених "пляжників" Миколи Бабіча, Костянтина Медяника, Сергія Попова, Ксенії Чекмарьової, Єлизавети Суліми табагатьох інших.

За результатами Кубку України 2014 Ви можете стежити у відповідному розділі нашого сайту.

Більше новин:

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник