Волейбол

Кубок України. Четвертий день. «Локомотив» та «Юракадемія» - у фіналі

22:57 | 28 сентября 2014

В фінальній частині Кубку України виступатимуть два представника вищої ліги. Навіть і не згадаєш відразу такі аналоги в історії незалежності. Після поразки «Баркому» від «Буревісника-ШВСМ» слідом за «Дніпром» забезпечила собі жадану путівку і «Юракадемія».

Кубок України. Третій день. «Дніпро» та «Хімпром» - у фіналі

11:40 | 28 сентября 2014

За підсумками третього дня харківського етапу Кубку України визначилося коло претендентів на дві путівки у фінальну частину змагань.  Це місцеві команди «Локомотив» та «Юракадемія», а також «Барком-Кажани». А в Дніпропетровську турнір вже завершився, і завершився несподівано.

Кубок України. Дніпропетровськ. Другий день

10:55 | 27 сентября 2014

«Дніпро» продовжив підносити сенсації. Єдиний представник вищої ліги в дніпропетровській підгрупі першого етапу Кубку України після двох ігрових днів гарантував собі місце у фінальній частині, перемігши ще одного представника Суперліги, на цей раз ВК «Вінниця».  Вінницька команда тепер визначить з «Хімпромом» володаря другої путівки.

Чемпіонат світу-2014 (жінки)

10:40 | 27 сентября 2014

Лише нещодавно визначився володар світової корони у змаганнях волейболістів-чоловіків, і ось настав час для кращих жіночих збірних планети визначати найкращу. З 23 вересня по 12 жовтня в Італії проходить XVII чемпіонат світу серед представниць прекрасної статі…

України. Харків. Другий день

10:25 | 27 сентября 2014

Львівський «Барком-Кажани» здобув другу п’ятисетову перемогу, тепер над «Юракадемією», з якою має рівну кількість очок – по чотири. Вдало стартував «Локомотив», без проблем здолавши «Буревісник».

Кубок України. Дніпропетровськ. Перший день

15:10 | 26 сентября 2014

Головною сенсацією першого дня Кубку України, безумовно, стала поразка срібного призера минулого чемпіонату «Хімпрому-СумДУ», нехай і оновленого, від господарів – «Дніпра». Це поставило під сумнів вихід сумчан у фінальну частину та відповідно підвищило шанси господарів. Тепер підопічним Микола Пасажина треба обігравати «Вінниця», адже омолоджений «Фаворит» зараз не відповідає своєї назві.

Кубок України. Харків. Перший день

12:25 | 26 сентября 2014

Одноосібним лідером першого етапу Кубку України в Харкові стала місцева «Юракадемія», яка в трьох партіях обіграла оновлений та омолоджений «Буревісник». В іншому матчі суперліговий «Барком-Кажани» мав проблеми з молодими «залізничниками», але два очки все ж таки набрав.

Владислав ЛАЗАРЧУК: «За другу путівку буде жорстка конкуренція»

13:40 | 25 сентября 2014

Львівський «Барком-Кажани», який в минулому сезоні дебютував в Суперлізі, міжсезоння провів ударно, зігравши більше всіх матчів, причому більшість з них за межами України. Крім того, львів’яни не тільки зберегли свій склад, але й посилилися – до «Баркому» перейшли Ігор Коваліков та Олександр Мирошниченко, які захищали кольори «Кримсоди», та Володимир Тевкун з «Буревісника». Нагадаємо, що й наставник у «кажанів» новий – Владислав ЛАЗАРЧУК, який раніше допомагав Віктору Михальчуку.

Микола БЛАГОДАРНИЙ: «Спробуємо поборотися за путівку у фінальну частину Кубку»

17:10 | 24 сентября 2014

Чернігівський «Буревісник-ШВСМ», як і низка інших клубів Суперліги, поніс в міжсезонні значні кадрові втрати, але, як і в останні роки команда складатиметься їз своїх вихованців. На питання прес-служби ФВУ відповів головний тренер «студентів» Микола БЛАГОДАРНИЙ:

Чемпіонат Європи U-22: за крок до п`єдесталу

14:40 | 24 сентября 2014

Минулого вікенду завершився останній в цьому році чемпіонат Європи з волейболу пляжного. В турецькому курортному містечку Фетхіє кращих з поміж себе визначала молодь віком до 22 років.

Страницы:
1 210 211 212 213 214 215 216 256
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события