України. Харків. Другий день

10:25 | 27 сентября 2014

Львівський «Барком-Кажани» здобув другу п’ятисетову перемогу, тепер над «Юракадемією», з якою має рівну кількість очок – по чотири. Вдало стартував «Локомотив», без проблем здолавши «Буревісник».

 

Другий ігровий день Кубка України в Харкові знову подарував уболівальникам п"ятисетове протистояння і цілком прогнозовану перемогу.

 

«Юракадемія» (Харків) - «Барком» (Львів) - 2:3 (25:20, 25:23, 23:25, 29:31, 7:15). ВІДЕО

Юракадемія: Рогожин,Діденко (к), Брова, Грюк, Шаповал, Шевченко; Канаєв (л), Никончук (л), Луговий, Камінський. Тренер – Володимир Романцов.

Барком: Пилипів, Коваліков, Мірошниченко, Кадюк, Тевкун, Пришляк (к); Бокшан (л), Оліщук, Хомин, Флюнт, Шиманський. Тренер – Владислав Лазарчук.

Судді: Ю.Кривець (Харків), В.Босенко (Суми).

Тривалість матчу: 124 хв. (25+28+27+33+11).

26 вересня. Харків. Палац спорту «Локомотив» імені Г.Кірпи. 758 глядачів.

 

У першому протистоянні другого ігрового дня знову вищолігова команда з Харкова знову створила проблеми суперліговому «Баркому». Щось важкувато йде справа по грі у «кажанів» в грі з командами рангом нижче. Ось і в цьому протистоянні «юристи» спершу взяли сет, потім другий і тільки після цього «Барком» стрепенувся. Але все ж далася чергова перемога непросто. На нервовому «більше-менше» харківська «Юракадемія» поступилася і видно була вже надламана психологічно, що і показав п"ятий укорочений сет.

 

«Локомотив» (Харків)  - «Буревісник» (Чернігів) – 3:0 (25:13, 25:14, 25:15). ВІДЕО

Локомотив: Єрещенко, Рудницький, Стаценко, Татаринцев (к), Жилинський, Ковальчук; Фомін (л), Гармаш (л), Гуменюк, Томін, Сухінін. Тренер – Юрій Філіппов.

Буревісник: Данілов, Борисенко (к), Прохоренко, Гладенко, Дикун, Татаренко; Старченко (л), Педора (л), Білик, Рєзніков, Яловенко, Копич Тренер – Микола Благодарний.

Судді: В.Босенко (Суми), Ю.Кривець (Харків).

Тривалість матчу: 62 хв. (20+21+21).

26 вересня. Харків. Палац спорту «Локомотив» імені Г.Кірпи. 1200 глядачів.

 

У другому матчі дня все було цілком передбачувано. «Локомотив» не мав особливих проблем матчі з чернігівським «Буревісником» і закономірно набрав три очки.

В результаті у «Локомотива» три очки з трьох можливих. Зігравши по дві гри у «Баркома» і «Юракадемії» по 4 очки. У «Локо-Експресу» 1 набраний пункт після однієї гри, а у «Буревісника» після двох ігор - нуль.

 

 

Прес-служба ФВУ за матеріалами офіційного сайту ВК «Локомотив»

Источник