Бокс

Турнір з боксу пам`яті Євгена Кужельного: результати 28.01

16:33 | 29 января 2015

Пропонуємо Вам дізнатись як розвивались події на рингу Всеукраїнського відкритого турніру з боксу пам`яті Євгена Кужельного, який проводиться на честь старшого тренера та засновника Хмельницької школи боксу.

«Українські отамани» - «Китайські дракони»: битва у піднебесній

12:48 | 28 января 2015

Вже найближчої п’ятниці, 30 січня, на «Українських отаманів» очікує перша у п’ятому сезоні виїзна матчева зустріч у Всесвітній серії боксу. В рамках третього кола змагань наша команда зустрінеться з досвідченою командою з Китаю - «China Dragons».

Відбувся перший день турніру пам`яті Євгена Кужельного

09:49 | 28 января 2015

У місті Хмельницькому розпочався традиційний турнір з боксу серед молоді пам`яті Євгена Кужельного. Всього на змагання приїхало близько 100 спортсменів, враховуючи представників Молдови та Киргізстану. 27 лютого відбулись поєдинки у 37 парах вечірньої програми та церемонія відкриття турніру. Зважаючи на траурні дні, відкриття пройшло без пишних виступів та омежилось напутніми словами почесних гостей і підняттям державного прапору. Зауважмо, що серед гостей була зірка українського спорту Ірен Мерлені, яка побажала молодим талантам впевнено долати усі перешкоди і не зупинятися на досягнутому, адже багато із учасників турніру вже встигли заробити титули призерів та чемпіонів Європи і світу.

Сергій Бубка: «Отамани можуть розраховувати на олімпійські ліцензії!»

13:33 | 26 января 2015

Серед поважних гостей матчу "Українські отамани" проти "Британських левових сердець" було чимало відомих облич, проте одне з них вже давно і міцно сплелося із самим поняттям українського спорту. Сергій Назарович Бубка, президент Національного Олімпійського комітету України" завітав на поєдинок Всесвітньої серії боксу не випадково, адже змагання є ліцензійними, а отже серед учасників клубу є можливі майбутні олімпійці і Сергій Назарович впевнений – таких в "Отаманах" багацько! 

Денис Лазарєв поступається Андрію Замковому

19:48 | 25 января 2015

24 січня, представники вагової категорії до 69 кг у змаганнях з професійного боксу AIBA Pro Boxing провели заключні поєдинки першого кола турніру.

Дмитро Митрофанов піднявся на другу сходинку рейтингу APB

17:48 | 24 января 2015

В Істанбулі (Туреччина) відбувся наступний поєдинок серії APB у ваговій категорії до 75 кг, яку на професійному рінгу представляє боксер із Чернігова, Дмитро Митрофанов. Цього разу Міті протистояв суперник, з яким наш спортсмен вже зустрічався раніше. 29-річний єгиптянин Хоссам Абдін поступився Митрофанову із рахунком 2:1 на користь українця. За словами самого Дмитра, особливий акцент при підготовці до матчу було зроблено на тактико-технічну підготовку і ця тактика себе виправдала на усі 100 відсотків. Таким чином, за особистим результатом Дмитро піднявся на другу сходинку рейтингу APB та, на разі, поступається лише турецькому боксеру Адему Кліччі.

«Українські отамани» виходять у лідери перемагаючи британців

05:48 | 24 января 2015

«Українські отамани» впевненою перемогою закінчили матчеву зустріч другого кола змагань Всесвітньої серії боксу проти «Британських левових сердець». Підсумковий рахунок протистояння 3:2 на користь нашого клубу.  

Вітаємо з Днем народження!

21:03 | 22 января 2015

Вітаємо зі святом чарівну Олю та бажаємо аби за непохитним характером, який так потрібен у важкій і традиційно не жіночій професії, завжди лишалось місце здоровому гумору, приємним несподіванкам та справжній дружбі, адже всі ми - велика родина, яку об`єднала одна любов - любов до спорту. 

AIBA Pro Boxing: Дмитро Митрофанов - Хосам Абдін

17:48 | 22 января 2015

Представник України у проекті AIBA Pro Boxing вагової категорії до 75 кг, Дмитро Митрофанов cьогодні пройшов процедуру зважування перед наступним поєдинком. Бій заплановано на 23 січня і суперником виступить представник Єгипту, Хосам Абдін. Хосам - бронзовий медаліст Африканських ігор у Алжирі 2007 та учасник Олімпіади 2008 у Бейджині. За мету африканець ставить за будь-яку ціну повернутись на олімпійський ринг.

І поки пристрасті накаляються, Дмитро поділився із читачами своїми емоціями перед боєм:

"Зважування пройшло вдало, моя вага 74, 6 кг. Останні два дні напередодні матчу були присвячені інтенсивним тренуванням. Працюємо в основному над техніко-тактичною складовою. Супротивник для мене не новий, а тому вже маю в голові приблизну картину поєдинку. Ухил робимо на технічність, розробили із тренером тактику, яка має працювати на нас якнайкраще".

Також Дмитро зазначив, що за тренуваннями та підготовкою особливо нема часу, аби погуляти містом, проте порадив усім вболівальникам за можливості скуштувати смачні турецькі чаї.

Завтра чекаємо від Дмитра на успішний поєдинок та видовищний бокс!

Страницы:
1 286 287 288 289 290 291 292 371