Бокс

Чемпіонат України з боксу серед жінок-молоді та юніорок та Кубок України серед жінок

23:48 | 07 февраля 2015

Пропонуємо Вам дізнатись як пройшли півфінальні поєдинки чемпіонату України та Кубку серед жінок, а також вже зараз почати вболівти за своїх улюблених учасниць та подруг, яким завтра випало здати крайній іспит цих змагань на силу волі та майстерність у рингу.

Чемпіонат України з боксу серед жінок-молоді та юніорок та Кубок України серед жінок

16:19 | 07 февраля 2015

До Вашої уваги чвертьфінальні результати з "найвитонченіших" боксерських змагань року. Сьогодні у м. Чернівцях відбудуться півфінальні двобої, а вже завтра ми дізнаємось імена кращих спортсменок України 2015 року, адже саме ці дівчата представлятимуть нашу країну на міжнародних змаганнях. Сергій Гордієнко, старший тренер української збірної з боксу серед жінок, відмітив, що чемпіонат України та Кубок, які зараз  проходять у Чернівцях є етапами відбору до ліцензійного чемпіонату світу 2016 року, де розігруватимуться путівки на Олімпіаду в Ріо у трьох вагових категоріях.

Олександр Хижняк вшанував пам'ять Кузьми "Скрябіна"

04:18 | 07 февраля 2015

Лідер професіонального боксерського клубу "Українські отамани" Олександр Хижняк вшанував пам'ять лідера гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка, який розбився у ДТП 2 лютого.

«Українські отамани» зазнають першої поразки у V-ому сезоні WSB

03:33 | 07 февраля 2015

6 лютого у столичному «Палаці Спорту» відбулась матчева зустріч четвертого кола Всесвітньої серії боксу між «Українськими отаманами» та «Марокканськими атласними левами». У напруженій та безкомпромісній боротьбі наша команда поступилася представникам Африки з рахунком 2:3. В підсумку «Отамани» здобули один заліковий бал, що дозволило команді зберегти за собою другу сходинку у підгрупі «А».

Чемпіонат України з боксу серед жінок-молоді та юніорок та Кубок України серед жінок

07:33 | 06 февраля 2015

До Вашої уваги результати двобоїв на чернівецькому рингу у всіх вікових категоріях дівчат та склад пар на подальші дні змагань.

«Іштван Боскаї»: результати перших змагальних днів

07:18 | 06 февраля 2015

В Угорщині продовжується турнір пам`яті Іштвана Боскаї, де зараз знаходиться українська команда у складі 5-ти спортсменів. За перші два дні попередніх поєдинків усі хлопці вже встигли провести двобої. На разі, завершили участь у турнірі Станіслав Батій (56 кг), Максим Коц (81 кг) та Владислав Сіренко (+ 91 кг). Продовжують боротьбу за нагороди Тимур Біляк (60 кг), який технічним нокаутом упершому раунді обійшов свого суперника з Угорщини та Сергій Богачук (69 кг), який показав такий самий успішний результат проти спортсмена з Грузії.
Переглянути результати та розклад на сьогодні можна за посиланнями нижче. 

Відео прес-конференції та офіційної процедури зважування

20:18 | 05 февраля 2015

Відео офіційної прес-конференції та процедури зважування "Українських отаманів" та "Марокканських атласних левів"

Вагу взято: «Українські отамани» та «Марокканські атласні леви» пройшли офіційну процедуру зважування

17:18 | 05 февраля 2015

Професіональний боксерський клуб «Українські отамани» та «Марокканські атласні леви» пройшли офіційну процедуру зважування напередодні матчевого протистояння в рамках четвертого туру Всесвітньої серії боксу.

Чемпіонат України з боксу серед жінок-молоді та юніорок та Кубок України серед жінок

00:03 | 05 февраля 2015

У місті Чернівцях пройшли поєдинки першого змагального дня Кубку та чемпіонату України з боксу серед усіх вікових груп збірної України з боксу серед жінок. 
Вже завтра чекайте на інформаційний анонс чемпіонату та Кубку, а поки пропонуємо Вам переглянути результати поєдинків та склад пар до другого дня змагань.

Вітаємо з Днем народження

15:33 | 04 февраля 2015

Сьогодні святкує День народження тренер збірної України з боксу серед жінок, віце-президент Миколаївської федерації боксу – Микола Хаджиогло.

Страницы:
1 284 285 286 287 288 289 290 371