Бокс

«Українські отамани» - «Марокканські атласні леви»: склади команд

14:48 | 04 февраля 2015

Професіональний боксерський клуб «Українські отамани» та «Марокканські атласні леви» оголосили склади команд на матчеву зустріч в рамках четвертого кола змагань Всесвітньої серії боксу.

Міжнародний турнір з боксу серед чоловіків пам`яті Іштвана Боскаї

12:48 | 04 февраля 2015

Делегація України з боксу у кількості п`яти спорстменів, двох тренерів та судді бере участь у міжнародному турнірі з боксу, який розпочався у місті Дебрецен, Угорщина. Учасники дісталися місця проведення змагань, вдало пройшли процедуру зважування та вже сьогодні розпочинають боротьбу за медалі!

Пряма трансляція офіційної процедури зважування "Українських отаманів" та "Марокканських атласних левів"

13:33 | 03 февраля 2015

5 лютого, о 12:00, на сайті xsport.ua, в прямому ефірі ви зможете переглянути прес-конференцію та офіційну процедуру зважування учасників матчевої зустрічі четвертого кола Всесвітньої серії боксу. 

Збережи собі на стіну та не пропусти головної події напередодні матчевої зустрічі "Українських отаманів" та "Британських левових сердець"

Азат Усеналієв – найкращий боксер світу у січні!

13:18 | 03 февраля 2015

Міжнародна боксерська асоціація (AIBA) визнала «Отамана» Азата Усеналіева кращим боксером світу першого місця 2015 року в рамках нового проекту «Boxer of the Month».

«Українські отамани» - «Марокканські атласні леви»: битва на вагах

09:33 | 03 февраля 2015

З нагоди чергового протистояння «Українських отаманів» у п’ятому сезоні змагань Всесвітньої серії боксу запрошуємо представників ЗМІ на анонсуючу прес-конференцію та офіційну процедуру зважування учасників матчевої зустрічі четвертого кола WSB між «Українськими отаманами» та «Марокканськими атласними левами».  

Підсумки турніру з боксу серед молоді пам`яті Євгена Кужельного

23:48 | 02 февраля 2015

У місті Хмельницькому завершився турнір серед молоді пам`яті засновника обласної школи боксу, Євгена Кужельного. Всього участь у турнірі взяли понад сто спортсменів з трьох країн. За підсумками фіналів були визначені не лише призери змагань, які тепер мають змогу отримати спортивні звання, але й традиційно нагороджені боксери у номінаціях "Кращий спортсмен", "Воля до перемоги" та "Краща техніка". 

«Українські отамани» проти «Марокканських атласних левів»

12:34 | 02 февраля 2015

«Українські отамани» повертаються на найбільшу спортивну Арену України! 6 лютого, у столичному Палаці спорту (м. Київ, Спортивна площа, 1), «Отамани» проведуть чергову домашню матчеву зустріч в рамках четвертого кола Всесвітньої серії боксу проти представників африканської країни – Марокко. В статусі однієї з лідерів підгрупи «А» наша команда зустрінеться з «Марокканськими атласними левами».

«Українські отамани» - «Китайські дракони»: відео поєдинків

23:33 | 01 февраля 2015

У місті Санья «Українські отамани» провели першу виїзну  матчеву зустріч нового сезону Всесвітньої серії боксу. В рамках третього раунду змагань «Отамани» в надзвичайно складному матчі перемогли команду з Китаю – «Китайські дракони». Підсумковий рахунок зустрічі 3:2 на користь «Отаманів». 

Турнір з боксу серед молоді пам`яті Євгена Кужельного: результати півфіналу

09:03 | 31 января 2015

Вже сьогодні у місті Хмельницькому пройдуть фінальні поєдинки Всеукраїнського турніру з боксу пам`яті Євгена Кужельного. 10 захопливих та, безумово, непростих зустрічей на рингу, які покажуть пудготовленість нашої молодіжної команди до "дорослого" боксу, адже вже за рік-два більшість з цих хлопців представлятимуть український бокс у складі збірної команди серед чоловіків.

Вольова перемога «Українських отаманів» у Китаї

00:03 | 31 января 2015

Сьогодні у місті Санья «Українські отамани» провели першу виїзну  матчеву зустріч нового сезону Всесвітньої серії боксу. В рамках третього раунду змагань «Отамани» в надзвичайно складному матчі перемогли команду з Китаю – «Китайські дракони». Підсумковий рахунок зустрічі 3:2 на користь «Отаманів».

Страницы:
1 285 286 287 288 289 290 291 371