Бокс

Вагу взято: «Українські отамани» та «Британські левові серця» пройшли офіційну процедуру зважування

17:18 | 22 января 2015

Учасники другого кола змагань WSB, «Українські отамани» та «Британські левові серця», пройшли офіційну процедуру зважування

Найцікавіші моменти прес-конференції «Українських отаманів» перед матчем з «Британськими левовими серцями»

17:18 | 22 января 2015

Відбулась передматчева прес-конференція з нагоди другого домашнього вечора боксу для команди «Українські отамани». Вже завтра, 23 січня наша команда зустрінеться із «Британськими левовими серцями». Команда супротивника вже прибула до України і хлопці щойно пройшли офіційну процедуру зважування. "Битва на вагах" виявилась запеклою, адже очі суперників палають жагою перемоги і повітря у залі під час зважування майже іскрило. Всі спортсмени вдало взяли вагу та готові до завтрашнього поєдинку.

Олександр Усик прокоментує бій "Українських отаманів" у Всесвітній серії боксу

16:48 | 22 января 2015

Завтрашній бій "Українських Отаманів" у Всесвітній серії боксу разом із Володимиром Кобельковим коментуватиме Олександр Усик.

Нагадаємо, після успішного дебюту в п'ятому сезоні ВСБ, здолавши "Мексиканських воїнів" з рахунком 4:1, "Українські отамани" проведуть домашній поєдинок з "Британськими левовими серцями".

Разом з професійним коментатором "2+2" Володимиром Кобельковим бій коментуватиме екс-капітан "Українських отаманів", олімпійський чемпіон Лондона 2012, чемпіон світу та Європи Олександр Усик.

Пряму трансляцію бою дивіться в ефірі телеканалу "2+2" у п'ятницю, 23 січня, о 21:30. Онлайн на сайті каналу http://2plus2.ua/.

«Українські отамани» - «Британські левові серця»: склади команд

18:18 | 21 января 2015

Професійний боксерський клуб «Українські отамани» та «Британські левові серця» оголосили склади команд на матчеву зустріч в рамках другого кола змагань Всесвітньої серії боксу.

Прес-конференція та офіційна процедура зважування: ONLINE

12:48 | 21 января 2015

22 січня, о 12:00, на сайті xsport.ua стартує онлайн-трансляція прес-конференції та офіційної процедури зважування команд-учасниць матчевої зустрічі другого кола WSB між "Українськими отаманами" та "Британськими левовими серцями".

Вітаємо з Днем народження

12:33 | 21 января 2015

Сьогодні святкує день народження один з кращих України, Наставник, який виховав безліч кваліфікованих боксерів - Сергій Корчинський.

«Українські отамани» - «Британські левові серця»: битва на вагах

12:34 | 20 января 2015

З нагоди чергового протистояння «Українських отаманів» у п’ятому сезоні змагань Всесвітньої серії боксу запрошуємо представників ЗМІ на анонсуючу прес-конференцію та офіційну процедуру зважування учасників матчевої зустрічі другого кола WSB між «Українськими отаманами» та «Британськими левовими серцями». 

Українські отамани» - «Британські левові серця»: битва на вагах

12:33 | 20 января 2015

З нагоди чергового протистояння «Українських отаманів» у п’ятому сезоні змагань Всесвітньої серії боксу запрошуємо представників ЗМІ на анонсуючу прес-конференцію та офіційну процедуру зважування учасників матчевої зустрічі другого кола WSB між «Українськими отаманами» та «Британськими левовими серцями».  

«Українські отамани» проти представників туманного Альбіону

10:03 | 20 января 2015

Черговий «домашній» іспит очікує на «Українських отаманів» у стартових турах п’ятого сезону змагань Всесвітньої серії боксу. Після надзвичайного яскравого дебюту у першому раунді WSB на нашу команду чекає черговий домашній поєдинок. 23 січня, у виставковому центрі «АККО Інтернешнл», «Отамани» зійдуться в очному протистоянні з представниками Туманного Альбіону, командою з Великобританії – «Британськими левовими серцями».

Страницы:
1 287 288 289 290 291 292 293 371