Бокс

Хуршидбек Норматов: «В Україні класні вболівальники, які дуже тепло приймають і всі цікавляться боксом»

11:03 | 12 февраля 2015

- Чому зупинили свій вибір боксувати саме за «Українських отаманів»?

Тренування "Українських отаманів" (ВІДЕО)

09:18 | 12 февраля 2015

10 лютого, на Олімпійській тренувальній базі у Конча-Заспі, боксери професіонального боксерського клубу "Українські отамани" провели заключне тренування перед від`їздом до Алжиру.

У Вінниці відкрито нову боксерську арену міжнародного рівня

17:34 | 11 февраля 2015

Днями, у Вінниці, відбулося відкриття багатофункціонального спортивного манежу, який збудований на базі спортивного клубу «Нокаут». Участь в урочистій церемонії прийняли найвпливовіші спортивні діячі України та світу, серед яких: Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, президент Федерації боксу України Володимир Продивус, президент клубу «Нокаут» Сергій Капуста, голова комітету з фізичної культури та спорту Вінницької міськради Сергій Краєвський, почесний віце-президент Міжнародної боксерської асоціації Бессалам Абдала, президент Вінницької обласної федерації боксу Олег Алекса, виконавчий директор клубу «Українські отамани» Донатас Піскун та інші.

«Алжирські пустельні яструби» - «Українські отамани»: склади команд

17:33 | 11 февраля 2015

Учасники п’ятого кола змагань WSB, «Українські отамани» та «Алжирські пустельні яструби», оголосили склади команд на матчеву зустріч. 

Професіональний боксерський клуб «Українські отамани» та «Алжирські пустельні яструби» оголосили склади команд на матчеву зустріч. Нагадаємо, вже найближчої п’ятниці команди зійдуться між собою в рамках п’ятого кола змагань Всесвітньої серії боксу. Зустрічі між командами відбудеться на півночі Алжиру у місті Бліда. 

Отож, у найближчому поєдинку у ринзі ми побачимо: 

Вагова категорія 49 кг:
Белкасем Хенноуссі «Пустельні яструби» - Хасанбой Дусматов 
«Українські отамани» 

Вагова категорія 56 кг: 
Фахем Хаммачі «Пустельні яструби» - Микола Буценко «Українські отамани» 

Вагова категорія 64 кг:
Мохамед Боудіаф «Пустельні яструби» - Віктор Петров «Українські отамани» 

Вагова категорія 75 кг:
Ільяс Аббаді «Пустельні яструби» - Тарас Головащенко «Українські отамани» 

Вагова категорія 91 кг: 
Бузіані Хоуна «Пустельні яструби» - Денис Пояцика «Українські отамани» 

Ексклюзивне право трансляції поєдинків Всесвітньої серії боксу (WSB) на території України належить телеканалу «2+2». Наступна трансляція відбудеться 13 лютого о 21:30 в рамках матчевої зустрічі між «Українськими отаманами» та «Алжирськими пустельними яструбами».

МТ серед юніорів: склад пар першого дня

16:03 | 11 февраля 2015

Делегація національної збірної команди України з боксу серед юніорів бере участь у міжнародному турнірі, який сьогодні розпочався у м. Гомелі, Білорусія та триватиме до14 лютого . Команду очолює старший тренер Малованюк Олег. Пропонуємо ознайомитись із складом пар першого дня змагань та фотозвітом команди з тренувань, який пройшли напередодні початку змагань.

Вітаємо з Днем народження

13:03 | 11 февраля 2015

Сьогодні святкує День народження Генеральний прокурор Івано-Франківської області, людина, яка допомагає розвитку боксу в регіоні та Україні загалом - Настасяк Ігор Іванович. 

Віктор Петров дебютує за «Отаманів» в Алжирі.

10:18 | 11 февраля 2015

Найближчої п’ятниці професіональний боксерський клуб «Українські отамани» проведе черговий матч у п’ятому сезоні змагань Всесвітньої серії боксу. В рамках чергового туру наша команда на виїзді зустрінеться з «Алжирськими пустельними яструбами».

«Українські отамани» зустрінуться з «Алжирськими пустельними яструбами»

11:33 | 10 февраля 2015

13 лютого на «Українських отаманів» очікує чергова виїзна матчева зустріч в п’ятому сезоні  Всесвітньої серії боксу. Найближчої п’ятниці, в рамках п’ятого туру змагань, наша команда зустрінеться з представниками Африканського континенту – «Алжирськими пустельними яструбами». Зустріч пройде на півночі Алжиру у місті Бліда.

Турнір «Іштван Боскаї»: результати змагань

16:33 | 09 февраля 2015

В Угорщині місті Дебрецен відбувся міжнародний турнір з боксу пам`яті Іштвана Боскаї. В турнірі взяли участь понад 40 країн світу, в тому числі і делегація України на чолі із тренером Криницьким С. В. 
Зі змагань команда повернулась із двома срібними медалями, які здобули вінничанин Сергій Богачук (69 кг) та боксер з Дніпропетровської області Тимур Біляк (60 кг).
Федерація боксу України вітає хлопців та їх тренерів із перемогою та із поверненням до рідної країни.

Результати чемпіонату України з боксу серед жінок-молоді та юніорок та Кубку України серед жінок

15:03 | 09 февраля 2015

До вашої уваги результати фінальних поєдинків Чемпіонату України з боксу серед жінок-молоді та юніорок та Кубку України серед жінок. 

Страницы:
1 283 284 285 286 287 288 289 371