«Сєвєродончанка»: мінус шість гравців

13:40 | 05 сентября 2014

Срібний призер чемпіонату та фіналіст Кубку України минулого сезону ВК «Сєвєродончанка» втратив у міжсезонні шістьох гравців. Крім Юлії Лонюк та Олени Сидоренко, про яких вже повідомлялося, це Марина Дегтярьова, Ганна Бурбелюк, Наталя Чернецька та Юлія Марковська. Про це прес-службі ФВУ повідомив головний тренер команди Гарій ЄГІАЗАРОВ.

 

- Команда зібралася пізніше, ніж звичайно, 15 серпня, у зв’язку зі складною ситуацією в регіоні. Хоча, звісно, планували раніше. Працюємо в Сєвєродонецьку в режимі двохразових тренувань, - розповів Гарій Шамоєвич. – Зі складу команди зразку минулого сезону тренуються вісім гравців, крім них, три юні волейболістки. Обстановка в місті спокійна, що дозволяє виконувати заплановану роботу.

- Який подальші плани підготовки?

- Виїзних планів немає. Скоріш за все, вся підготовка проходитиме в Сєвєродонецьку. Залишилося не так вже багато часу до старту сезону і нам треба надолужити прогаяне, тим більше, що у нас є всі умови для різноманітних тренувань. Зараз ми поєднуємо роботу в тренажерному залі та ігрові тренування.

- Що скажете на рахунок спарингів?

- Поки про це зарано говорити. Вони будуть доречні у другій половині вересня. Тим більше, що нам далеко добиратися до можливих місць їх проведення. Найближчий варіант – Запоріжжя. Нас запрошували на турнір до Тернополя, але ми тільки розпочали підготовку.

 

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник