Волейбол пляжний: чемпіонат Європи до 20 років

14:55 | 04 сентября 2014

Сьогодні в італійському місті Чезенатіко розпочався турнір за звання чемпіонів Європи серед спортсменів віком до 20 років.

 

Якщо сезон в Україні практично завершено то на міжнародній арені він триває у повному розпалі. Відразу після завершення фіналу чемпіонату України, команда дівчат Єлизавета Суліма / Дарія Удовенко та юнаків Ілля Ковальов / Олег Плотницький вирушили до Італії на чемпіонат Європи серед спортсменів віком до 20 років ,який триватиме з 4 по 7 вересня на березі Адріатичного моря. За форматом турнір складається з двох етапів. На першому 32 команди розподілені на 8 груп, в яких 4 команди зіграють по колу для визначення учасників 2-го етапу. Кращі 3 команди з кожної групи потрапляють до плей-офф, при тому що переможець групи виходить відразу до 2-го раунду плей-офф.

Дівчата розпочнуть турнірний шлях матчем проти команди Болгарії. Разом з ними в групі F виступають представники Ісландії та Росії. Результати.

RkTeam nameCountryPtsMatchesSetsPoints WonLostWonLostRatioWonLostRatio 1 Kostova-Dacheva [22] BUL 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2 Einarsdottir-J
Источник