Волейбол

Кубок ЄКВ (жінки). «Орбіта-ЗТМК-ЗНУ» стартує в єврокубках

16:40 | 24 ноября 2014

Сьогодні в бельгійському місті Шарлеруа запорізька «Орбіта-ЗТМК-ЗНУ» розпочне боротьбу в Кубку ЄКВ. Суперник – срібний призер чемпіонату країни команда «Дафінс». Нагадаємо, обидва матчі будуть зіграні в Бельгії: другий – 25 листопада. Запорізька команда приїхала в Бельгію в своєму сильнішому складі.

Суперліга (чоловіки). 2-й етап. 4-й тур. «Кажани» перервали п’ятиматчеву серію поразок

00:25 | 24 ноября 2014

Ті львівські вболівальники, які побували в ці вихідні на трибунах спорткомплексу «Галичина», думається, не пожалкували, що це зробили, адже їх улюблені «кажані» в обох матчах з одним із лідерів – «Вінницею», боролися до кінця. І таки добилися перемоги. Взагалі, матчі вийшли. Подробиці – далі.

Суперліга (чоловіки). 2-й етап. 4-й тур. Два уроки волейболу від «Локомотиву»

11:40 | 23 ноября 2014

У Полтаві з’ясовували між собою стосунки команди з різних полюсів турнірної таблиці. При всій повазі до колективу з Лубнів, фаворитом він є лише за назвою, і навіть його найпалкіші прихильники не мали ілюзій щодо підсумку зустрічі з чемпіоном України. Тому недивно, що ці зустрічі стали найкоротшими в цьому сезоні – вони тривали 47 та 42 хвилини відповідно.

Суперліга (чоловіки). 2-й етап. 4-й тур. Студенти обмінялися перемогами

23:40 | 22 ноября 2014

Двобій суперників, які представляють вузи – чернігівський педуніверситет та харківську юракадемію, завершився внічию: по чотири партії та по три очки здобули команди. Такий розподіл навряд чи задовольніть тренерів конкурентів в боротьбі за потрапляння в четвірку. Особливо Миколу Благодарного, адже «Буревісник» грав вдома.

Пляжний волейбол. Сергій ПОПОВ: «Нам дуже хотілося завоювати золоту медаль міжнародного рівня»

17:40 | 22 ноября 2014

Як ми вже повідомляли, чемпіони України Сергій ПОПОВ та Олексій ДЕНІН на мажорній ноті завершили для нашої країни сезон пляжного волейболу. Вони стали переможцями турніру «Latvia Open» серії EEVZA Beach Volleyball Tour, який проходив в Ризі. Враженнями про прибалтійську подорож поділився з прес-службою ФВУ Сергій Попов.

Суперліга (чоловіки). 2-й етап. 4-й тур. «Барком-Кажани» проти «Вінниці»

14:10 | 22 ноября 2014

Матчі у Львові викликають велику увагу вболівальників та спеціалістів, навіть незважаючи на те, що команди провели стартову частину чемпіонату. «Вінниця» виглядає зараз безумовним лідером в боротьбі за перше місце після «Локомотиву», але й «кажани» не приховують своїх амбіційних планів, тим більше, що найближчі матчі стануть для них першими домашніми в цьому сезоні.

Суперліга (чоловіки). 2-й етап. 4-й тур. «Буревісник» проти «Юракадемії»

13:55 | 21 ноября 2014

Протистояння в Чернігові між двома студентськими колективами - «Буревісником-ШВСМ» та «Юракадемією» - це дуель конкурентів в боротьбі за потрапляння в четвірку кращих. Головний тренер «юристів» Володимир Романцов взагалі оцінив цей двобій як боротьбу за дванадцять очок.

Анатолій Коваленко: «Українська Феміда випереджає успіхи спортсменів»

18:10 | 20 ноября 2014

Арбітри завжди були є невід"ємною складовою волейбольних змагань. І хоча прислів"я -- «гарний той суддя, якого на полі не помітно» -- у спорті є доречним, та оминути увагою шановну Феміду буде не правильно.

Кубок ЄКВ (чоловіки). «Локомотив» зіграє з бельгійським «Лєнніком»

11:40 | 20 ноября 2014

В середу визначився суперник харківського «Локомотиву» в 1/8 фіналу Кубка ЄКВ. Їм, як і передбачалося, став бельгійський «Лєннік», який за сумою двох матчів переміг фінський «Лойму».

Чемпіонат EEVZA: золотий підсумок Попова/Деніна

13:55 | 19 ноября 2014

Минулими вихідними завершився останній етап чемпіонату EEVZA в 2014 році, який проходив в столиці Латвії, місті Рига. Золотимим медалями підсумували свій виступ українці Сергій Попов та Олексій Денін.

Страницы:
1 200 201 202 203 204 205 206 256
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события