Бокс

Результати першого та другого дня Турніру пам'яті Дем'янова

00:40 | 16 декабря 2013

В Івано-Франківську триває Всеукраїнський турнір сильніших боксерів України серед жінок, молоді та юніорок пам’яті заслуженого тренера України Валерія Дем’янова. До вашої уваги результати першого та другого днів змагання.

Отамани закріпляють лідерство у підгрупі «А» (ВІДЕО)

10:55 | 14 декабря 2013

В останньому поєдинку «Українських отаманів» у Всесвітній серії боксу у 2013 році, наша команда вщент розбила представників Італії «Італійський грім». З рахунком 4:1 «Отамани» надзвичайно «боляче» вдарили по амбіціям титулованої італійської команди і закріпили за собою перше місце у підгрупі «А». Таким чином у статусі лідера ми уходимо на зимню перерву та з нетерпінням чекатимемо нового виклику. Вже у січні наша команда проведе першу виїзну матчеву зустріч. Майже за місяць, 11 січня, ми у Алжирі ми боксуватимемо проти місцевої команди «Algeria Desert Hawks».

Сергій Колосовський: «З введеням нових правил у боксі стало більше важких розсічень»

10:40 | 13 декабря 2013

Головний лікар Чемпіонату України з боксу серед чоловіків у Івано-Франківську Сергій Колосовський розповів про те, як вплинуло на здоров’я боксерів зняття шоломів і як з цим борються спортивні лікарі на прикладі нещодавно минулого змагання.

В Івано-Франківську відбудеться турнір з боксу серед жінок

20:40 | 12 декабря 2013

13-15 грудня в Івано-Франківську відбудеться боксерський турнір серед жінок пам’яті заслуженого тренера України Валерія Дем’янова. Змагання пройдуть у спорткомплексі національного університету нафти і газу. 

Цього року змагання відбудуться вже вп’яте. Минулого року ці змагання зібрали 64 боксерки й відбувалися у двох вікових групах — молодь і юніорки, цього року до них приєднаються й дорослі спортсменки. З різних причин цього року не відбувся Кубок України з боксу серед дорослих жінок, тож в Івано-Франківську вони зможуть надолужити втрачену боксерську практику.

«Валерій Трофимович Дем’янов довгий час очолював жіночу збірну України з боксу, — розповідає заслужений тренер України Сергій Данилів, старший тренер збірної України серед жінок (молоді та юніорок). — Вшановуючи його пам’ять, ми проводимо такі змагання серед жінок. Цього року ми запросили збірну команду Молдови, очікуємо підтвердження від команди Німеччини, запрошували також збірну Франції».

Для усіх спортсменок ці змагання стануть дуже відповідальними. Вони готуються до випробувань наступного року. В Болгарії має відбутися чемпіонат світу, на якому в трьох вагових категоріях учасниці боротимуться за ліцензії на Олімпійські ігри 2016 року. Також у Китаї запланований додатковий ліцензійний турнір.

Бої на турнірі почнуться у п'ятницю, 13 грудня. Тоді ж, о 17:00 відбудеться офіційна церемонія відкриття змагань.

ВАГУ ВЗЯТО!

19:12 | 12 декабря 2013

"Українські отамани" та "Італійський грім" пройшли офіційну процедуру зважування напередодні матчевого протистояння четвертого кола Всесвітньої серії боксу. Нагадаємо, вже завтра, 13 грудня, команди зійдуться в очному протистоянні аби визначити лідера групи "А" за підсумками 2013 року. 

Українці стали третіми на турнірі пам’яті Аббаса Агаларова

14:40 | 09 декабря 2013

З 4 по 8 грудня в Баку (Азербайджан) проходив міжнародний турнір з боксу серед молоді пам’яті Аббаса Агаларова. В змаганнях приймали участь збірні: Азербайджану, Казахстану, Росії, Узбекистану, Грузії, Індії та команда України.

Результати Чемпіонату України з боксу 2013 року

16:55 | 08 декабря 2013

До вашої уваги чемпіони та призер Чемпіонату України з боксу серед чоловіків у Івано-Франківську: 

З Днем народження, наш президенте!

02:55 | 08 декабря 2013

Шановний Володимире Степановичу!

Бої фіналу Чемпіонату України 2013 року

22:10 | 07 декабря 2013

Завтра в манежі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання пройдуть останні бої Першості України, результати яких визначать кращих з кращих боксерів усієї країни. До вашої уваги головні претенденти на це почесне звання. 

Результати півфіналу Чемпіонату України в Івано-Франківську

20:55 | 07 декабря 2013

До вашої уваги переможці передостаннього етапу у боротьбі за золото Першості країни та оновлені графіки змагання.

Страницы:
1 356 357 358 359 360 361 362 371