Бокс

«Українські отамани» - «Італійський грім»: СКЛАД ПАР

13:25 | 07 декабря 2013

До вашої уваги склад учасників матчевої зустрічі четвертого кола Всесвітньої серії боксу, в якій зустрінуться володарі срібного кубку третього сезону Всесвітньої серії боксу «Українські отамани» та  чемпіони другого сезону ВСБ, команда з Італії «Італійський грім»

"Отамани" та "Кондори" пройшли офіційну процедуру зважування

12:55 | 07 декабря 2013

"Українські отамани" та "Аргентинські кондори" пройшли офіційну процедуру зважування напередодні матчевої зустрічі третього кола Всесвітньої серії боксу. 

«Отамани» розбивають «Кондорів» з Аргентини (ВІДЕО ПОЄДИНКІВ)

11:55 | 07 декабря 2013

Вчора, у Броварах, «Українські отамани» здобули другу поспіль перемогу у четвертому сезоні Всесвітньої серії боксу. На цей раз перед натиском наших козаків не вистояли боксери аргентинської команди «Аргентинські кондори». Підсумковий рахунок зустрічі 5:0 на користь українців, і, як результат, лідерство у підгрупі «А» з максимальними шістьма очками у графі перемоги.

Володимир Матвійчук - восьмикратний призер Чемпіонату України

18:55 | 06 декабря 2013

Пілся перемоги над івано-франківцем Русланом Струком у чвертьфіналі, Володимир Матвійчук уже в восьмий раз увійшов у медальний залік Першості України і є рекордсменом на цьому чемпіонаті. 

Свою першу медаль у цьому змаганні Володмир завоював ще у 2005 році, з того часу він лише раз не привозив медалі з чемпіонату - у 2007 році. Наразі Матвійчук є володарем одної золотої, одної срібної та п'яти бронзовоих нагород. 

"Золота медаль - ось заради чого я сьогодні приїхав в Івано-Франківськ. Звісно, конкуренція сьогодні серйозна: наступний бій у мене з молодим, але дуже перспективним Батиржоном Ахмедовим з Крму і якщо виграю - у фіналі зустрінусь з Денисом Берінчиком або з тим, хто його переміг. Тож ви самі розумієте, суперники - не подарунок. Але я збираюсь битися до кінця і навіть якщо програю - зроблю так, щоб це була наважча перемога для мого візаві"- прокоментував свої майбутні бої Володмимр. 

Окрім досягнень на Чемпіонаті України, Матвійчук став призером Чемпіонату Європи 2011 року, призером Чемпіонату світу серед воєнослужбовців 2004 року та багаторазовим чемпіоном та призером численних міжнародних змагань класу "А". Володимир Матвійчук також був членом команди "Українські отамани" у 3 созоні ВСБ.

Результат чвертьфіналу Чемпіонату України

16:55 | 06 декабря 2013

Ранкова програма (11:00)

Результати вечірньої програми чвертьфіналу Чемпіонату України

22:55 | 05 декабря 2013

До вашої уваги список медалістів, які визначилися у останній програмі сьогоднішнього дня.

Результат другої програми чвертьфінальних боїв Чемпіонату України

17:25 | 05 декабря 2013

До вашої уваги результат другої програми чвертьфінальних боїв Першості України з боксу серед чоловіків у Івано-Франківську.  

Денис Берінчик став медалістом Чемпіонату України

16:40 | 05 декабря 2013

Вперше срібний призер Олімпійських ігор у Лондоні та Чемпіонату світу в Баку Денис Берінчик потрапляє у медальний залік Першості України. Раніше він вже чотири рази намагався завоювати медаль головного змагання країни, але кожного разу не проходив чвертьфінальний відбір. Цього разу Денису вдалося зламати цю сумну тенденцію і стати як мінімум бронзовим призером Чемпіонату України з боксу в Івано-Франківську. У другому раунді в бою з львів'янином Іваном Данча він переміг технічним нокаутом.

 

Результати першої програми чвертьфіналів Чемпіонату України

14:40 | 05 декабря 2013

До вашої уваги результати першої програми чвертьфіналу Чмпіонату України в Івано-Франківську.

Страницы:
1 357 358 359 360 361 362 363 371