Бокс

Чемпіонат України з боксу 2013 року

00:40 | 01 декабря 2013

З 3 по 8 грудня в Івано-Франківському коледжі фізичного виховання пройде 22 Чемпіонат України з боксу серед чоловіків. 

Відеозапис нагородження Миколи Буценко НОКом України

12:10 | 29 ноября 2013

До вашої уваги відео з нагородження найкращого спорсмена жовтня за версією НОК України.

Вітаємо з Днем народження

00:40 | 29 ноября 2013

28 листопада святкує День народження віце-президент Федерації боксу України, Людина, яка любить спорт та присвячує усього себе на благо розвитку та становленню спорту сильних та мужніх в Україні – Шенцев Дмитро Олексійович.  

Нагорода знайшла свого героя!

18:25 | 28 ноября 2013

Вже восьмий рік поспіль Національний олімпійський комітет України продовжує традицію, започатковану у 2005-му – визначення та нагородження найкращого спортсмена і тренера місяця. Так за підсумками жовтня нагороду «найкращого спортсмена» виборов лідер національної збірної України та член боксерського  клубу «Українські отамани», вінничанин - МИКОЛА БУЦЕНКО, найкращим тренером було визнано наставника Миколи ЛЕОНІДА ЛОЇВСЬКОГО, а президент Федерації боксу України ВОЛОДИМИР ПРОДИВУС отримав від президента НОК України Сергія Бубки подяку «За плідну роботу».  

Арам Авагян: «Валентин Соболевський один з найкращих тренерів у моєму житті»

10:55 | 28 ноября 2013

Цього сезону боксерський клуб «Українські отамани» збільшив кількість легіонерів у своїх рядах. Одним з них став представник вірменської збірної, чемпіон та призер чемпіонатів своєї країни, бронзовий призер Чемпіонату Європи у Мінську, учасник Чемпіонату Європи в Алмати Арам Авагян. Завдяки матчу, який президент ФБУ Володимир Продивус організував у Вінниці, нам вдалося побачити багатьох наших легіонерів у дії. Там же нам вдалося поспілкуватися і з Авагяном.

«Отамани» у ТОП-5 WSB

00:25 | 28 ноября 2013

До вашої уваги імена боксерів «Українських отаманів», які після двох стартових турів четвертого сезону Всесвітньої серії боксу увійшли до п’ятірки найкращих боксерів турніру в індивідуальному заліку.

«Українські отамани» - «Аргентинські кондори»: СКЛАД ПАР

01:10 | 27 ноября 2013

До вашої уваги склад пар матчевої зустрічі третього кола Всесвітньої серії боксу між «Українськими отаманами» та «Аргентинськими кондорами».

НОК України вшанує найкращого спортсмена жовтня - МИКОЛУ БУЦЕНКА!

16:25 | 26 ноября 2013

В четверг, 28 листопада, у приміщені Олімпійського дому відбудеться нагородження найкращого спортсмена жовтня за версією НОК України та найкращого тренера місяця, яким став наставник нашого чемпіона Леонід Лоївський. 

Боксери «Українських отаманів»: про показові поєдинки у Вінниці

13:25 | 26 ноября 2013

Днями, у Вінниці пройшли показові поєдинки за участю зірок професійного боксерського клубу «Українські отамани». Про поєдинки та втрачені можливості розповіли учасники вечора боксу.

Аліна Шатернікова: "Попереду на нас чекають два непрості домашні поєдинки"

09:25 | 26 ноября 2013

6 грудня «Українські отамани» в ТРЦ «Термінал» проведуть черговий матч в рамках Четвертого сезону Всесвітньої Серії Боксу. До Вашої уваги пропонуємо інтерв'ю координатора проекту Аліни Шатернікової.

Як Ви оцінюєте результати першого виступу "отаманів" у новому сезоні?

Якщо говорити про результат першої зустрічі, я, звичайно ж, задоволена, проте ідеального виступу ми не побачили. Та все ж таки, яскраві боксери, які виступали виключно на аматорських змаганнях і не були відомі широкій публіці, чудово себе проявили під час матчу. Я кажу про Ганзулю, про Лазарєва. Окремо варто виділити Павла Іщенка, який боксував у професійній манері, якісно виконував свою роботу в ринзі, приніс масу позитивних емоцій глядачам. Паша здатен завоювати велику любов фанатів.

Який поєдинок, на Ваш погляд, був найбільш видовищним?

У кожному поєдинку своя родзинка. Легше сказати, який поєдинок був на не досить високому рівні. Це був перший бій. Денис Шкарубо був налаштований на перемогу, але його дії, частіше за все, носили хаотичний характер, відчувалось переживання і нервозність, і, у підсумку, він не впорався з поставленим завданням. Що стосується інших поєдинків – це був бокс високого рівня, видовищність, драматургія. Так, в останньому поєдинку у ваговій категорії +91 кг справжній боєць Ростислав Архипенко проявив свої бійцівські якості, волю до перемоги, бажання виграти у суперника, який важче його на 20 кг. Проте Ростислав став більш переконливим в останніх раундах. На жаль, такої манери боксування не було на початку поєдинку, інакше результат був би іншим.

Розкажіть про домашні матчі нашої команди, що відбудуться в найближчий час.

6 грудня на нас чекає зустріч з аргентинською командою, яка відбудеться в ТРЦ «Термінал», в Броварах. В найближчий час ми дізнаємось імена боксерів, які будуть у складі команди «Аргентинські кондори», і тоді можна буде сказати, що на нас чекає, подивитись відео поєдинків, провести аналітичну роботу, розробити стратегію. Також днями буде визначено склад українських боксерів, які битимуться проти аргентинської команди. А за тиждень «отамани» знову вийдуть в ринг в рідних стінах. Протистояти нашим хлопцям будуть переможці сезону 2011/2012 команда «Dolce & Gabbana Italia Thunder». На мою думку, це буде найскладніший для нас матч. В минулому сезоні «Italia Thunder» стала серйозним бар'єром для нас на шляху до фіналу змагань, тому ми налаштовані на напружену боротьбу. У італійців в цьому сезоні багато легіонерів високого рівня.

Страницы:
1 359 360 361 362 363 364 365 371