Бокс

«Українські отамани» - «Algeria Desert Hawks»: СКЛАД ПАР

10:25 | 04 января 2014

Вже 11 січня «Українські отамани» продовжать боротьбу у четвертому сезоні Всесвітньої серії боксу. Після «різдвяної» перерви наші козаки проведуть першу виїзду матчеву зустріч у четвертому сезоні Всесвітньої серії боксу проти команди з Алжиру «Algeria Desert Hawks».

Дмитро Сосновський: «У 2013 ми починали з чистого листа»

19:40 | 01 января 2014

Яким був 2013 рік для вітчизняного аматорського боксу та чого очікувати у 2014 розповів головний тренер збірної України серед чоловіків Дмитро Сосновський

З НОВИМ 2014 РОКОМ!

08:55 | 31 декабря 2013

Світла Радість Різдва Христового сповнює душу Людини у святкові дні Нового року.

Сергій Гордієнко: «Українська жіноча збірна стала найсильнішою»

01:25 | 29 декабря 2013

З 18 по 23 грудня в місті Ханти-Мансійськ (Росія) проходив одинадцятий Кубок світу серед нафтових держав пам’яті першовідкривача нафти в Сибірі Фармана Салманова. Участь у змаганні брали 14 країн, серед яких: Росія, Казахстан, Китай, Азербайджан, Білорусія, Таджикистан, Монголія, України та ін.Цього року у Росію ми повезли жіночу збірну, яка у підсумку зайняла перше командне місце. Про те, як дівчата перемагали найсильніших суперниць у світі розповів головний тренер жіночої збірної України з боксу Сергій Гордієнко.

- Розкажіть про склад, який Ви привезли до Ханти-Мансійську.


- На цих змаганнях жінки виступали у чотирьох олімпійських вагових категоріях: 51 кг, 60 кг, 64 кг та 75 кг. Ми приїхали з п’ятьма дівчатами, тож у одній вазі (найлегшій) у нас було одразу дві спортсменки: Тетяна Коб з Ковеля та Сніжана Холодкова з Києва. Вони обидві свої перші поєдинки провели на високому рівні, але, нажаль, з мінімальним розривом поступилися. Тож у цій категорії медалей ми не привезли. Зате у інших ми з призами. Юлія Циплакова з Харкова у ваговій категорії до 60 кг стала чемпіонкою. Перший бій вона впевнено виграла у господарки рингу, у другому перемогла призерку Олімпійських ігор та чемпіонату світу Мавзуну Чорієву з Таджикистану і в фіналі була сильнішою за молдавську спортсменку. У категорії до 64 кг у нашої збірної також золото. Хмельничанка Світлана Тертична перший бій впевнено виграла у казашки і у наступних двох поєдинках здолала господарок рингу. 

У категорії до 75 кг від України брала участь Шабір Катерина з міста Рівне. За жеребкуванням вона потрапила одразу у півфінал, де виграла бій у російської спортсменки, а в фіналі зустрілася з призером Олімпійських ігор Мариною Вальновою, яка представляла Казахстан. В рівному поєдинку наша дівчина поступилася з рахунком 2:1. Але в підсумку їй дали приз «За волю до перемоги», а казашку визнали кращою боксеркою турніру.

Підбиваючи підсумки: у нас два золота, одне срібло і перше командне місце серед чотирнадцяти країн. 

Поповнення у складі "Отаманів"

15:55 | 23 декабря 2013

Два нових боксери підсилили боксерський клуб "Українські отамани" на шляху до перемоги у четвертому сезоні ВСБ.

Ними стали:

Євген Барабанов - лідер національної збірної України у вагвоій категорії до 69 кг, дворазовий чемпіон України, представник Київської федерації боксу. 
Євген виступав за "Отаманів" у минулому сезоні у зустрічі проти команди "Астана Арланс" у якій поступився одному з найсильніших легіонерів клубу - українцю Сергію Дерев'янченко.

Вітаємо з днем народження!

21:55 | 21 декабря 2013

Сьогодні святкує День народження один з наймолодших спортивних менеджерів України, спортивний директор клубу "Українські отамани" Донатас Піскун. 

Від імені колективу Федерації боксу України та професійного боксерського клубу "Українські отамани" бажаємо імениннику міцного здоров`я, успіхів у роботі, кар`єрного росту та завжди досягати поставлених цілей незважаючи на можливі перепони!

Залишайся завжди молодим духом, усміхненим, професіоналом своєї справи та, звичайно, примножай свої позитивні якості!

Зняття шоломів – думки боксерів розділились

20:40 | 20 декабря 2013

На початку місяця в Івано-Франківську проходив Чемпіонат України з боксу серед дорослих, на якому вперше спортсмени боксували за новими правилами та без захисту  голови. Ми дізналися, чи до вподоби тепер самим боксерам виступати у таких умовах.

Василь Ломаченко може прийти на поміч "Отаманам" у плей-оф ВСБ!?

18:55 | 18 декабря 2013

"Якщо не буде ніяких накладок з моїми боями на професійному ринзі, то все може бути. А тим паче, якщо до команди окрім мене підтягнуть Сашу Усика, та до нас приєднаються Гвоздик та Берінчик, то звичайно, я гадаю, всі прийдуть на допомогу!" - прокоментував Василь Ломаченко. 

Результати третього дня турніру з боксу пам’яті В. Дем’янова

00:25 | 18 декабря 2013

В Івано-Франківську завершився Всеукраїнський турнір сильніших боксерів України серед жінок, молоді та юніорок пам’яті заслуженого тренера України Валерія Дем’янова. До вашої уваги результати третього дня змагань.

Вітаємо з Днем народження

15:10 | 16 декабря 2013

16 грудня святкує День народження голова наглядової ради Федерації боксу України, Людина, яка любить спорт та присвячує усього себе на благо розвитку та становленню спорту сильних та мужніх в Україні – Голомша Микола Ярославович.  

Страницы:
1 355 356 357 358 359 360 361 371