З Днем народження, наш президенте!

02:55 | 08 декабря 2013

Шановний Володимире Степановичу!

З Вашим ім’ям ми асоціюємо розквіт та становлення новітньої славетної історії українського олімпійського боксу. Ваші методи роботи на чолі керманича національної Федерації ставлять за приклад усім видам спорту. Вам вдалося згуртувати довкола себе колектив однодумців,  який йдучи нога-в-ногу з Вами розвиває та популяризує спорт сильних та мужніх. І найголовніше – Ви віддані своїй улюбленій справі, а нинішні здобутки наших боксерів як найкраще демонструють результат Вашої роботи.  

Ви - лідер для свого колективу, мудрий керівник та наставник для кожного з нас, професіонал своєї справи та приклад для своїх учнів – славетних українських боксерів. Ви фанатично віддані своїй справі, що демонструє Ваш професіоналізм. Вас поважають оточуючі, що символізує Ваше лідерство.

Разом з нами Ви радієте перемогам українського боксу та усім серцем переживаєте гіркоту поразок… Ви взяли на себе непростий тягар відповідальності, адже за вами стоїть уся українська боксерська спільнота. Проте, дивлячись на нинішні результати, ми бачимо, що національна боксерська Федерація на правильному шляху.

Взявши курс та мету популяризувати спорт та здоровий спосіб життя серед молоді Ви чітко слідуєте обраному напрямку: відкриття нових боксерських залів, обладнання існуючих новим устаткуванням, всеукраїнські тури за участю наших славетних олімпійців на популяризацію та розвиток спорту… все це вже дає результат.  

Завдяки вашим ініціативам вітчизняні шанувальники боксу на власні очі змогли спостерігати за змаганнями найвищого ґатунку в Україні: Кубок Європи з боксу, чемпіонат світу з боксу серед юніорів 2013. Взявши під опіку перший український професійний боксерський клуб «Українські отамани», Ви одразу показали усьому світу свою рішучість та міць українського боксу.    

Ми пишаємося, що кожного дня працюємо пліч-о-пліч разом з Вами та тиснучи Вашу руку відчуваємо надійну підтримку та впевненість в майбутньому українського боксу.

Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпного бажання до життєвих та спортивних перемог та ще протягом багатьох років працювати на славу та популяризацію українського боксу. Натхнення та сили. Невичерпного козацького духу Вам, наш президенте!

 

З повагою,

Колектив Федерації боксу України

Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань