Бокс

Денис Лазарєв: «Я обрав шлях воїна!»

11:56 | 01 ноября 2014

Перемога Дениса Лазарєва над угорцем Джул Кейтом у своєму дебютному поєдинку APB не підлягає жодному сумніву – від самого початку бою український боксер, колишній учасник клубу "Українські Отамани"  впевнено показав хто хазяїн рингу. Нагадаємо, що першеу серію двобоїв Денис проводить в Азербайджані, місті Баку і наступним його суперником стане росіянин Андрій Замковий – призер Олімпіади у Лондоні 2012 року. Між зустрічами Денис Лараєв повернувся додому і з радістю поділився із нами враженнями від нового проекту APB та своїм бойовим настроєм на нові перемоги. З розмови із кореспондентом ФБУ очевидно – Лазарєв налаштований надрішуче і готовий поділитися цією рішучістю із читачами нашого порталу.

Фотозвіт півфінальних поєдинків ЧУ серед чоловіків до 22 років

17:40 | 31 октября 2014

До вашої уваги пропонується переглянути найкращі моменти півфінальних поєдинків Чемпіонату України з боксу серед чоловіків до 22 років, який в ці дні проходить у Вінниці. 

У Вінниці визначилися фіналісти чемпіонату України з боксу серед чоловіків до 22 років

17:25 | 31 октября 2014

Сьогодні у Вінниці визначилися фіналісти чемпіонату України з боксу серед чоловіків до 22 років. За результатами запеклих та безкомпромісних поєдинків визначилися 20 найсильніших боксерів, які вже завтра посперечаються за звання чемпіонів України 2014 року. 

Юрій Любарський: «Біла сорочка та чорний метелик – символи чесності та суворості»

17:25 | 31 октября 2014

Головний суддя чемпіонату України серед юнаків, який щойно завершився у м. Чернівцях, Юрій Любарський розповів про усі перепетії суддівської роботи та привідкрив двері у світ людей, які вершать долі наших спортсменів. Зазначимо, що за загальною оцінкою тренерів та глядачів чемпіонат пройшов на надзвичайно високому суддівському рівні без жодних намагань суперечити рішенню суддів. Також відмітимо, що саме у Чернівцях вперше зібралась така «молода» команда суддів і для багатьох з них ці змагання стали чи не першою серйозною сходинкою на, сподіваємось, довгому та справедливому шляху визначення кращих спортсменів.

Роман Головащенко: «Прикладу усіх зусиль, аби реалізувати себе у проекті APB»

09:55 | 31 октября 2014

Днями, свій перший поєдинок у змаганнях AIBA Pro Boxing, який проходив в Італії, провів один з найперспективніших важковаговиків України, представник вінницької школи боксу Роман Головащенко. У дебютному поєдинку змагань наш боксер зустрівся з діючим чемпіоном світу, володарем срібної нагороди Олімпійських ігор 2012 року, головною зіркою боксу в Італії – Клементе Руссо. Попри поразку у Римі, Роман Головащенко в черговий раз довів, що його досвід та майстерність залишають сім українським вболівальникам оптимістичні сподівання на подальший успіх вінничанина у змаганнях APB.  

Склад півфінальних пар ЧУ серед чоловіків до 22 років

09:55 | 31 октября 2014

Сьогодні у Вінниці розпочнуться найцікавіші поєдинки Чемпіонату України з боксу серед чоловіків до 22 років, в яких найсильніші боксери України виборюватимуть право виступати у вирішальних двобоях за титул чемпіона України 2014 року. 

Результати заключних поєдинків 1/2 ЧУ серед чоловіків до 22 років

16:25 | 30 октября 2014

30 жовтня у Вінниці відбулися заключні поєдинки півфінального раунду Чемпіонату України з боксу серед чоловіків до 22 років. За результатами сьогоднішніх двобоїв визначилися останні півфіналісти змагань, які вже завтра посперечаються за звання «Чемпіона України 2014».

Склад пар третього змагального дня чемпіонату України з боксу серед чоловіків до 22 років

11:40 | 30 октября 2014

До вашої уваги пропонується переглянути склад пар третього змагального дня чемпіонату України з боксу серед чоловіків до 22 років. 

Страницы:
1 301 302 303 304 305 306 307 371