Бокс

Склад пар другого змагального дня ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ З БОКСУ СЕРЕД ЖІНОК 2014

12:25 | 17 ноября 2014

Сьогодні у Китаї стартує другий змагальний день найголовнішго боксерського старту року у жіночому боксі - ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ З БОКСУ СЕРЕД ЖІНОК 2014. 

Саме сьогодні на ринг вийдуть двоє представниць нашої команди. 

Вагова категорія 51 кг: українка Тетяна Коб зустрінеться з алжиркою Роумайса Боуалам. Поєдинок відбудеться у денній сесії змагань. 

Вагова категорія 57 кг: українка Марина Мальована вийде на ринг проти аргентинки Флоренсії Ромеро. 

До вашої уваги пропонується також переглянути увесь склад пар на другий змагальний день.

Склад збірної України на Міжнародний турнір «Золотий пояс»

09:55 | 17 ноября 2014

З 19 по 23 листопада Національна збірна України з боксу прийматиме участь у Міжнародному турнірі з боксу «Золотий пояс», який традиційно прийматиме столиця Румунії Бухарест. Участь у цьогорічних прийматимуть й представники Національної збірної України.

Вітаємо з Днем народження

09:40 | 17 ноября 2014

Сьогодні, 17 листопада, святкує День народження старший тренер збірної України з боксу Олімпійський резерв (до 22 років), тренер, який виховав багато талановитих боксерів, призерів чемпіонатів України - Сергій Глущенко

Вітаємо з Днем народження

22:40 | 16 ноября 2014

Сьогодні святкує День народження Член Виконавчого комітету Федерації боксу України, людиная, яка досягла вагомих результатів у спорті, а відтепер працює на благо та розвиток спорту та зокрема боксу у нашій державі як спортивний функціонер - Данилишин Іван Ярославович. 

Чемпіонат світу серед жінок розпочато!

16:40 | 16 ноября 2014

Найпрестижніші змагання жіночого боксу щойно розпочалися на острові Чеджу Південної Кореї. Всього на чемпіонаті представлено 67 країн та беруть участь 337 спортсменок з усього світу. Сьогодні відбулись процедури зважування, жеребкування та перші попередні поєдинки, а розпочався вечір із урочистої церемонії відкриття, на якій були присутні у якості почесних гостей золоті медалістки Олімпіади у Лондоні: ірландка Кеті Тейлор та американка Клариса Шилдс.

Українська збірна бере курс на Румунію та Сербію

13:25 | 15 ноября 2014

Вже за декілька днів Національна збірна України з боксу розпочне виступи на міжнародних турнірах найвищої категорії, які пройдуть у Румунії та Сербії. Перший склад нашої команди виступить на турнірі «Золоти Пояс», інша ж команда відправиться до Белграду (Сербія), де боксуватиме на турнірі «Золоті рукавички».

Чинг-Куо Ву переобраний президентом Міжнародної боксерської Асоціації (AIBA)

11:40 | 14 ноября 2014

В рамках Конгресу Міжнародної боксерської Асоціації, який проходить у ці дні в місті Чеджу (Корея),нинішній очільник AIBA, Др. Чинг-Куо Ву, був переобраний на пост президента Міжнародної боксерської Асоціації третій термін поспіль.  Кандидатура Доктора Ву була підтримана усіма членами Конгресу AIBA.

Сім легіонерів представлятимуть «Українських отаманів» у V сезоні змагань WSB

16:55 | 12 ноября 2014

12 листопада, у Кореї, відбулася офіційна процедура підписання легіонерів, так званий драфт, в рамках якої клуби-учасники V сезону Всесвітньої серії боксу боролися за право доукомплектувати склади команд іноземними боксерами. За результатами сьогоднішньої процедури драфту клуб «Українські отамани» поповнився сьома потужними бійцями, серед яких також добре відомі українським шанувальникам боксу легіонери, які виступали за наш клуб у минулому сезоні змагань WSB.

Склад «Українських отаманів» поповнився легіонерами

11:40 | 12 ноября 2014

Склад команди "Українські отамани" до 5-го сезону Всесвітньої серії боксу поповнився представниками інших країн. Всього сім учаників увійшли до "Отаманів" та готові розпочати боротьбу за олімпійські ліцензії. Деякі з боксерів вже встигли проявити себе протягом попередніх сезонів у складі команди. Серед них білорус Сергій Корнєєв (91 кг) та представники Узбекістану і Кіргістану Хасан Дусматов (49 кг) та Азат Усеналієв (52 кг). Останній став чемпіоном Азії 2013 року і, сподіваємось, покаже не менш гідний бокс і у складі української команди. Також "Отамани" посилили свій склад у категодіях до 56, 75, 81 кг та +91 кг. Із іменами наших легіонерів ви можете ознайомитись, переглянувши драфтову таблицю.

Склад жіночої збірної України на чемпіонат світу 2014

22:10 | 10 ноября 2014

З 13 по 25 листопада, у місті Чеджу (Корея), пройде головний спортивний старт року у жіночому боксі – ЧЕМПІОНАТ СВІТУ З БОКСУ СЕРЕД ЖІНОК 2014. Протягом дев’яти змагальних днів найсильніші представниці жіночого боксу боротимуться за престижні нагороди змагань. За попередньою інформацією участь у змаганнях прийматимуть усі провідні боксерські держави світу, серед яких і збірна України, яка буде представлена на змаганнях у дев’яти вагових категоріях.  

Страницы:
1 298 299 300 301 302 303 304 371