Сергій Капуста: «До нового року Вінниця отримає новий спортивний манеж»

11:40 | 30 октября 2014

  

На фото: Сергій Капуста (по центру) 

Цими днями у Вінниці, в одному кращих спортивних клубів міста, проходить Чемпіонат України з боксу серед чоловіків у віковій групі до 22 років. Нинішні змагання традиційно приймає місцевий спортивний клуб «Нокаут», який рік-в-рік не припиняє дивувати глядачів змагань своєю підготовкою, рівнем організації, а для учасників змагань створює усі необхідні умови щоб демонструвати найкращі навички у ринзі.

Клуб щороку розвивається та набирає обертів у якості, як то кажуть, семимильними кроками, а головна ж заслуга у цьому - президента спортивного клубу «Нокаут» Сергія Капусти. Сергію Капусті вдалося створити для вінничан усі умови для занять спортом, а для боксерів усі умови для підготовки до найважливіших спортивних стартів року. Ну а щодо того, що Вінниччина – провідний боксерський регіон, ми з вами знаємо не з слів, а на справі. Адже на останньому чемпіонаті України з боксу серед чоловіків команда Вінниччини посіла друге загальнокомандне місце, здобувши дві золотих, одну срібну та одну бронзові нагороди.

Перебуваючи у Вінниці на Чемпіонаті України ми вирішили поспілкуватися з президентом клубу «Нокаут» Сергієм Капустою, аби дізнатися якомога більше інформації про клуб та подальші напрямки його розвитку. Поспілкуватися пан Сергій запропонував нам у вигляді ще й екскурсії залами спортивного центру… Проте, не тими коридорами, якими звикли ходити усі відвідувачі клубу, а Сергій Капуста показав нам дещо цікавіше – новий спортивний манеж, який найближчими місяцями відкриє свої двері для спортивних змагань всеукраїнського та міжнародного масштабу.

«Ідея відкрити подібний заклад назрівала в мене вже досить давно. Я чудово розумів, що для проведення змагань всеукраїнського та міжнародного рівня, того залу, який ми маємо наразі, буде замало. А ми прагнемо, щоб у Вінниці проводилися боксерські вечори найвищого рівня, - розповів президент клубу «Нокаут» Сергій Капуста. – Наразі ми проводимо останні косметичні роботи. За планом новий спортивний манеж відкриється наприкінці цього року»

За словами пана Сергія новий спортивний манеж буде вміщувати понад дві тисячі глядачів, а спортсменам та глядачам будуть запропоновані усі необхідні умови: «Планується, що манеж вміщуватиме близько двох з половиною тисяч глядачів, що, як на мене, буде оптимальним показником для нашого міста. Ми прагнемо щоб у новому спортивному манежі були створені усі необхідні умови, аби глядачі і спортсмени отримували максимум задоволення від перебування у нашому закладі. Для цього ми зробимо комфортні та просторі місця для глядачів, для спортсменів будуть доступні просторі роздягальні, масажні кабінети, душові, зали для розминки і багато інших самих необхідних приміщень»

Щодо планів по проведенню спортивних змагань Сергій Капуста виділив наступні: «Звичайно ми прагнутимемо проводити чемпіонати України серед чоловіків та інших вікових груп. Подивимося як ми впораємося з цим завданням, після чого, можливо, зазіхнемо і на проведення міжнародних турнірів найвищої категорії, а можливо й спробуємо провести чемпіонат Європи. Окрім того я б дуже хотів щоб у Вінниці свої поєдинки проводили й «Українські отамани». Я гадаю ці питання ми також узгодимо з президентом клубу «Українські отамани» та президентом ФБУ Володимиром Продивусом»

Особливої уваги Сергій Капуста також приділив і проведенню у Вінниці навчально-тренувальних зборів збірних команд України: «Ми також будемо прагнути , щоб у Вінниці проходили навчально-тренувальні збори збірних команд України. Я обіцяю, що для команд будуть створені усі необхідні умови для належної підготовки. Одним словом ми прагнемо створити для спортсменів базу підготовки найвищого європейського зразка, щоб наші спортсмени мали гідне місце для занять та тренувань»

На завершення пропонуємо вам переглянути фото звіт з майбутнього найкращого спортивного манежу Вінниці. Для перегляду – натисніть на посилання.

Для завантаження фотографій - натийсніть на посилання

   

Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань