Бокс

Українські спортсменки перемагають в Ірландії!

19:25 | 28 февраля 2015

Відбувся перший з двох вечорів боксу в Ірландії, м. Дублін, де українська жіноча команда у складі 9-ти спортсменок вийшла у ринг спробувати свої сили проти кращих спорстменок не лише Ірландії, але й світу. І перемога за нами!

Самофалов та Манукян виходять до фіналу турніру «Странджа 2015»

15:10 | 28 февраля 2015

У Болгарії пройшли півфінальні поєдинки турніру «Странджа 2015». За результатами проведених боїв двоє представників національної збірної України зуміли пробитися до фіналу престижного міжнародного турніру. Загалом українська команда була представлена чотирма боксерами в 12 стадії змагань.

«Отамани» дали бій кубинцям

14:25 | 28 февраля 2015

27 лютого, у столичному Палаці спорту відбулася матчева зустріч сьомого кола Всесвітньої серії боксу між «Українськими отаманами» та «Кубинськими приборкувачами». В надзвичайно захоплюючому поєдинку наша команда гідно протистояла діючим володарям чемпіонського кубку WSB. За результатами п’яти проведених поєдинків «Отамани» поступилися з рахунком 2:3. Таким чином завдяки здобутому балу у зустрічі з кубинцями наша команда зберегла за собою місце у ТОП-3 підгрупи «А». В той час як кубинська команда, здобувши максимально можливі 21 залікові очки, посідає першу позицію нашої підгрупи.

Українські красуні готові підкорити ірландський ринг!

21:55 | 26 февраля 2015

Ірландська Федерація боксу (IABA) започаткувала традицію проведення матчевих зустрічей між представницями жіночих збірних різних країн. Вечори боксу проходять у форматі видовищного шоу і цього разу запрошення спробувати свої сили проти ірландських спортсменок отримала й українська команда, яка вже дісталась Дубліну і 27 лютого проведе перші двобої. Зазначимо, що формат поєдинків не турнірний, тобто кожна учасниця проведе бій проти конкретної спортсменки з Ірландії своєї вагової категорії. Всього заплановано два вечори боксу: у п`ятницю дівчата змагатимуться на Національному Стадіоні Дубліну, а в субботу переїдуть до міста Кілдаре, що знаходиться за 50 км від Дубліну і зустрінуться там на рингу комплексу Св. Бригіда.

Вагу взято!

21:29 | 26 февраля 2015

В Сarribean Club відбулось зважування спортсменів, представників команд «Кубинські приборкувачі» та «Українські отамани». Лідери топу групи «А» Всесвітньої серії боксу налаштовані на запеклу сутичку у рингу Палацу Спорту, ну а ми пропонуємо Вам переглянути яке уявне затишшя панувало у залі перед справжнім штормом завтрашніх боїв - офіційну процедуру зважування.

«Кубинські приборкувачі» та «Українські отамани» пройшли офіційну процедуру зважування

20:55 | 26 февраля 2015

На разі, обидві команди розташувались у топі групи «А». Кубинці та українці посідають першу і другу сходинки «боксерського чарту» відповідно, і вже завтра найсильніші команди,за результатами проведених матчів, зустрінуться у надпринципових поєдинках.

Шестак та Харламов виходять у півфінал турніру «Странджа 2015»

17:44 | 26 февраля 2015

Щойно у Софії пройшли перші чвертьфінальні поєдинки Міжнародного боксерського турніру "Странджа 2015". У поєдинку вагової категорії до 56 кг, українець Юрій Шестак здобув першу перепустку до півфінальної стадії змагань здолавши китайця Ксу Боксіанга. Підтримав переможний заділ нашого боксера й одесит Валерій Харламов. У надзвичайно захоплюючому поєдинку наш боксер переміг вірмена Армана Ховхікяна.

Володимир Продивус: «Ми готові зняти команду з змагань WSB, якщо подібні ситуації з суддівством будуть виникати знову»

16:40 | 25 февраля 2015

Президент професіонального боксерського клубу «Українські отамани», Володимир Продивус, дав оцінку виступу нашої команди у шостому колі змагань проти росіян та закликав керівництво WSB налаштувати суддів на об’єктивне суддівство у Всесвітній серії боксу.  

«Українські отамани» - «Кубинські приборкувачі»: склади команд

12:55 | 25 февраля 2015

Професіональний боксерський клуб «Українські отамани» та «Кубинські приборкувачі» оголосили склади команд на матчеву зустріч в рамках сьомого кола змагань Всесвітньої серії боксу.

Страницы:
1 280 281 282 283 284 285 286 371