Валерій ПАРХОМЕНКО: «Націлюємося покращити результат»

00:25 | 27 октября 2013

Головний тренер «Регіни-МЕГУ-ОШВСМ» Валерій ПАРХОМЕНКО відповів на питання прес-служби ФВУ напередодні старту нового сезону. В минулому чемпіонаті ровенська команда в боротьбі із вінницьким «Кряжем» посіла сьоме місце. В наступному сезоні «Регіна» намагатиметься зазіхнути на більш високі позиції.

 

- Готовність команди розцінюю як не дуже позитивно, адже три новачки приєдналися до команди лише декілька тижнів тому, - зазначив Валерій Федорович. – Новобранці повинні закрити ті проріхи у складі, які виникли у зв’язку з уходом низки волейболісток.  Втрати у нас доволі серйозні, адже завершили кар’єру такі досвідчені гравці як Лариса Тимчак та Вєра Козак. Серед придбань відзначу гравців запорізької «Орбіти» Валерію Соболь та Світлану Шаповалову.  На жаль, повністю скомпонувати склад ще не вдалося. Та й контрольні матчі ми не проводили. Хотіли зіграти з луцькою «Волинню», але у суперника щось не вийшло. Тож награватимемо склад вже в офіційних матчах.

- В цілому задоволені комплектацією команди?

- Не зовсім, тому що є проблеми на деяких позиціях. Тож ще можливі придбання.  В заявці у нас 16 гравців, але серед них є зовсім юні волейболістки.

- На що націлюється команда в чемпіонаті?

- В принципі вже всі команди готові до бою. Єдине, що мене не влаштовує, це розклад ігор, зокрема в листопаді, коли ми гратимемо чотири тури. В той час як в грудні лише один, а наступний тур - за місяць. Справа в тому, що дуже важко знайти гроші відразу на чотири тури за один місяць.  Що стосується задач, то націлюємося покращити свій результат минулого сезону.

 

 «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ». Хроніка міжсезоння

Пішли: Лариса ТИМЧАК, Віра КОЗАК (обидві - завершили кар’єру), Надія ЖУРБИЧ, Олена КАПУСТІНА.

Прийшли: Валерія СОБОЛЬ, Світлана ШАПОВАЛОВА (2012/13, 2011/12 - «Орбіта-ЗТМК-ЗНУ»), Світлана БЄЛОВА (Київ), Марина ДЕЙНЕГА (Ніжин, Чернігівська область)

Підготовка. Команда проводила збори в Одесі (10 днів), Мирогощі (Рівненська область) та Рівному.

 

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник