Гарій ЄГІАЗАРОВ: «Готовністю до сезону задоволений»

00:25 | 27 октября 2013

Головний тренер «Сєвєродончанки» Гарій ЄГІАЗАРОВ відповів на питання прес-служби ФВУ напередодні старту нового сезону. Нагадаємо, що в минулому сезоні цей клуб став фіналістом Кубку України, але залишився без медалей чемпіонату. 19-21 вересня «Сєвєродончанка» посперечається з «Хіміком», «Керкінітідою» та «Кряжем» за дві путівки в фінальну частину Кубку.

 

 - Гарію Шамоєвичу, чи задоволені готовністю команди до старту?

- В цілому, так. Ми провели непоганий обсяг роботи, взяли участь в декількох турнірах. Єдина проблема на сьогодні це мікротравма Наталки Чернецької.

- Як вписалися в колектив новобранці команди – Олена Сидоренко, Юлія Палій (в дівоцтві Лонюк. – прес-служба)?

- Нормально. Колектив їх добре прийняв. Наприклад, Олена Сидоренко достатньо досвідчений та авторитетний гравець, тому ії сприйняли відразу ж. Інший новачок Юлія Палій теж не перш рік грає в чемпіонаті України, ії теж добре знають.

- Яку їжу для роздумів дали вам три турніри, які «Сєвєродончанка» провела в Росії?

- Їжа для роздумів завжди є. На цих турнірах я зайвий раз побачив ті недоліки, які я бачив на зборах. В іграх вони проявилися в більшій мірі. Матчі показали, над чим в більшій мірі нам  треба працювати.

- Які задачі поставлені перед командою в цьому сезоні?

- Задача-максимум – перше місце в чемпіонаті та Кубку, задача-мінімум - друге місце в цих турнірах.

 

«Сєвєродончанка». Хроніка міжсезоння

 Пішли: Ганна АКСАМИТ.

Прийшли: Олена СИДОРЕНКО (2012/13 - «Іртиш-Казхром», Казахстан; 2011/12 – «Іллербанк», Туреччина), Юлія ЛОНЮК (2012/13 – «Караганда», Казахстан; 2011/12 – «Галичанка-ТНЕУ»).

Підготовка. Команда проводила збори на базах Луганської області – в Кременній, на Оскольському водосховище, Сєвєродонецьку, а також в Росії, де взяла участь в трьох турнірах.

Контрольні матчі. Тюмень. «Алупроф» (Польща) – 1:3, «Тюмень» (Росія) – 1:3, «Тобол» (Росія) – 3:0. Воронеж. «Альтернатива» (Бєлгород) - 3:0, «Індезіт» (Ліпецьк) - 1:3, «Політех» (Курськ) - 1:3, ВК «Воронеж» - 3:2, «Орбіта» - 3:1. Курськ. «Політех» - 3:1, ВК «Брянськ» - 3:0, «Імпульс» (Волгодонськ) – 3:0, «Воронеж» - 0:3.

 

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник