Волейбол

Суперліга (чоловіки). «Юристи» двічі здолали «Хімпром»

10:47 | 19 января 2015

Центральні поєдинки 9-го туру Суперліги виправдали сподівання прихильників волейболу. Харківська «Юракадемія» та сумський «Хімпром» виявилися гідними один одного -- результати їхніх обох зустрічей неможливо було передбачити аж до кінцевих розиграшів у п’ятих сетах. Користуючись мовою спринтерів, відзначимо, що дві перемоги підопічних Володимира Романцова сталися на фотофініші…

«Галичанка-ТНЕУ» взяла п’ять з шести очок в Луцьку

23:17 | 18 января 2015

Тернопільська «Галичанка-ТНЕУ» двічі перемогла на виїзді луцьку «Волинь» та вийшла на третє місце в турнірній таблиці. Таким чином, склад фінальної четвірки практично відомий, адже волинська команда відстає за втраченими очками від тернопілянок, які четверті а цим показником, на 12 пунктів.

Єврокубки. Ігор ФІЛІШТИНСЬКИЙ: «В таких матчах, як з «Бурсою», волейболістки бачать зразки гри, до яких треба прагнути»

23:02 | 18 января 2015

Головний тренер запорізької «Орбіта-ЗТМК-ЗНУ» Ігор ФІЛІШТИНСЬКИЙ розповів прес-службі ФВУ про суперництво з турецької «Бурсою» в 1/8 фіналу Кубку виклику ЄКВ, а також підбив підсумку виступу команди в єврокубку.

Чемпіонат Європи. Жінки (U-18). Ольга ДАТІЙ: «Велике питання, чи вдасться зберегти цю збірну»

16:03 | 18 января 2015

Головний тренер жіночої збірної України (U-18) Ольга ДАТІЙ в інтерв’ю прес-службі ФВУ підбила підсумки виступу команди у відбірковому турнірі чемпіонату Європи-2015. Наша збірна посіла друге місце та, нажаль, не пройшла у фінальну частину. Нажаль, разом з позитивними моментами, які залишив виступ збірної, є й негативні, головне з яких - майбутнє цієї збірної.

Чемпіонат Європи (чоловіки, U-19). Післямова

15:33 | 18 января 2015

З 8-го по 11 січня в сербському місті Суботиця юніорська чоловіча збірна України виступала в кваліфікаційному раунді чемпіонату Європи серед 19-річних. Суперниками наших хлопців були збірні Чехії, Сербії та Швеції. На жаль, завдання виходу до фінальної стадії першості континенту наша команда не виконала, посівши у своєму квартеті лише третю сходинку. Натомість збірна Чехії – переможець групи – потрапила до вирішального раунду напряму. А команда Сербії хоч і фінішувала другою, завдяки кращим показникам серед інших других місць у групах, отримала своєрідний «wild card» на поїздку на фінал Євро в Туреччині.

«Кажани» обмінялися перемогами з «Буревісником»

02:02 | 18 января 2015

Дуже цікаві поєдинки відбулися у 9-му турі у Львові, де сперечалися конкуренти – місцевий «Барком-Кажани» та чернігівський «Буревісник-ШВСМ». В перший день перемогу в п’яти партіях святкували гості, в другий – господарі взяли переконливий реванш. У підсумку львів’яни обігнали суперника на одне очко та вийшли на п’яте місце.

«Фаворит» взяв одну партію в Вінниці

02:02 | 18 января 2015

Лубенський «Фаворит» відібрав одну партію на майданчику одного з лідерів чемпіонату України. Юні волейболісти вийшли на майданчик через чотири години після приїзду.

Суперліга (жінки). 8-й тур. Останній шанс «Волині»?

10:48 | 17 января 2015

Так сталося, що суперництво «Волинь» - «Галичанка» винесено за межі туру. У футбольних чемпіонатах це зазвичай відбувається з центральними матчами. Поєдинки давніх суперників саме з розряду таких: як і в минулому сезоні вони борються за потрапляння в першу «четвірку»

Юрій ФІЛІПОВ: «Наш досвід є перевагою!»

10:47 | 17 января 2015

Чемпіон України харківський «Локомотив» пропускає 9-й тур Суперліги. Втім, у 2015 році команда вже провела два офіційні матчі -- з волейбольним клубом «Вінниця». Незважаючи на дві здобуті перемоги, поєдинки виявилися зовсім не такими легкими, як до цього звикли вболівальники залізничників. Досить зазначити, що вперше в цьому сезоні харків"яни втратили очки (по одному в кожному з двох матчів з вінничанами). Про останні новини, що надходять зі стану найсильнішої клубної команди країни, ми поговорили з її головним тренером Юрієм ФІЛІПОВИМ.

Cуперліга (чоловіки). 9-й тур. «Кажани» проти «буревісників»

15:17 | 16 января 2015

Для львівського клубу «Баркому-Кажани» та чернігівського «Буревісником-ШВСМ», які борються за потрапляння в «четвірки», зараз кожний матч принциповий, а матч з прямим конкурентом – подвійно.

Страницы:
1 189 190 191 192 193 194 195 256
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события