«Фаворит» взяв одну партію в Вінниці

02:02 | 18 января 2015

Лубенський «Фаворит» відібрав одну партію на майданчику одного з лідерів чемпіонату України. Юні волейболісти вийшли на майданчик через чотири години після приїзду.

Після важкої і виснажливої дороги автобусом до Вінниці (а вийшло так, що їхали вночі) волейболісти «Фаворита» прибули до міста призначення лише о 10-й годині ранку, розповів сайт СК «Фаворит». А вже о 14-й – вийшли на гру з ВК «Вінниця», командою, яка міцно тримається у цьому сезоні на другій сходинці турнірної таблиці, а у минулому турі відібрала на цьому ж майданчику перші очки у чемпіона України.

Цього разу у складі «Фавориту» були відсутні ветерани – Дьогтєв та Лук’янчиков. Головний тренер Анатолій Офат вирішив продовжувати награвати в боях з грізним суперником наших молодих і перспективних виконавців. І вони старалися, як могли. Приємно, що відновився і повернувся після травми Євген Політько (виходив на заміну і показав доволі пристойну гру, втім, як і всі його колеги).

У першій та другій партіях полтавці поступилися – 13:25, 13:25. Потім господарі збавили оберти, а наші земляки – навпаки. У третьому сеті «Фавориту» вдалося вирвати перемогу – 25:23. На піднесенні наші волейболісти проводили і четверту партію. Билися і чіплялися за кожне очко. Лише за рахунку – 19:19 зупинилися і поступилися – 19:25. Отже, у підсумку – 1:3.

У неділю матч розпочнеться на півгодини раніше від запланованого - о 10.30.

 

 

 

Прес-служба ФВУ за матеріалами сайту СК «Фаворит»

Источник