Бокс

До вершин Олімпу: Ангеліна Бондаренко

16:56 | 17 августа 2014

Продовжуючи наше знайомство із олімпійською збірною України з боксу, ми поспілкувались із єдиною дівчиною нашої команди, Ангеліною Бондаренко. Щира та сонячна Ангеліночка залюбки дозволила нам зазирнути у своє життя та з незмінною усмішкою зарядила нас позитивним настроєм та вірою у перемогу нашої олімпійської збірної.

До вершин Олімпу: Раміль Гаджиєв

13:25 | 13 августа 2014

Чотири зірки юнацького боксу України вже готові до свого головного заліку 2014 року, який стане підсумком виконаної роботи протягом усього спортивного шляху – Юнацьких Олімпійських ігор! І поки вболівальники завмерли в очікуванні грандіозного шоу, ми хочемо ближче познайомити Вас із олімпійською збірною, яка вже досягла Нанкіну і готова довести усьому світу – українські боксери варті тільки перемог! Протягом лічених днів, які лишились до боксерських змагань ми розкажемо про кожного із чотирьох спортсменів і сьогодні з нами поділився своїм бойовим настроєм бронзовий призер чемпіонату світу 2013 Раміль Гаджиєв.

Нагороди молодіжної Олімпіади

12:25 | 12 августа 2014

З 23 серпня у Нанкіні (Китай) розпочнеться боксерський турнір на других в історії молодіжних Олімпійських іграх. А цим часом організатори змагань представили головні нагороди змагань, які, матимемо надію, обов’язково приміряють й українські спортсмени. Головні поєдинки за нагороди відбудуться 26 та 27 серпня.  

Вітаємо з Днем народження

12:10 | 12 августа 2014

Сьогодні святкує День народження талановитий наставник та тренер, який зумів підготувати для нашої країни цілу плеяду талановитих спортсменів, Заслужений тренер України, особистий тренер чемпіона Європи з боксу Дениса Пояцики, головний тренер «Українських отаманів» у третьому сезоні Всесвітньої серії боксу – Михайло МЕЛЬНИК.

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

16:10 | 11 августа 2014

Сьогодні святкує День народження почесний президент Федерації боксу України - Володимир Костерін. 

Битва чемпіонів напередодні старту п’ятого сезону Всесвітньої серії боксу

11:55 | 11 августа 2014

Як стало відомо з інформації офіційного сайту Всесвітньої серії боксу, 9 та 10 вересня, в Астані (Казахстан), відбудеться чемпіонська матчева зустріч між переможцями третього сезону змагань «Astana Arlans» та чемпіонами четвертого сезону «Cuba Domadores».

Вітаємо з Днем народження

13:40 | 10 августа 2014

Сьогодні святкує День народження людину, яка вже стала культовою постаттю у вітчизняному боксі, радник президента Федерації боксу України, Заслужений тренер України, Заслужений працівник фізичної культури та спорту України, багаторічний очільник Федерації боксу України, просто чудова людина, цікавий співрозмовник та професіонал своєї справи – ГАЙДАМАК Ігор Іванович.

Результати турніру пам’яті Семена Трестіна

10:55 | 08 августа 2014

Федерація боксу Одеської області підбила підсумки міжнародного турніру пам’яті Семена Трестіна – видатного боксера та майстра спорту міжнародного класу. Всього участь у турнірі взяло понад 80 спортсменів з Румунії, Азербайджану, Молдови, Вірменії, Грузії, Дагестану та Кіргізії.

Керівники спортивної галузі зустрілися з Юнацькою олімпійською збірною (ФОТО)

10:10 | 08 августа 2014

З 16 по 28 серпня на найпрестижнішому спортивному форумі понад 3500 юних атлетів віком від 14 до 18 років з-понад 200 країн світу змагатимуться у 28 олімпійських видах спорту і розіграють 222 комплекти нагород.

Серед них - 58 наших спортсменів з 20 регіонів України, які боротимуться у 22 видах спорту.

Привітати олімпійців та побажати їм успішного старту прийшли голова Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму Верховної Ради України Артур Палатний, який привітав олімпійців від імені голови Верховної Ради України Олександра Турчинова; Міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов, який передав найкращі побажання молодим спортсменам від Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, Міністра закордонних справ України Павла Клімкіна та від себе особисто; голова Київської державної адміністрації, віце-президент НОК України Віталій Кличко; тимчасово повірений у справах Посольства Китайської Народної Республіки в Україні пан Чен Вей; президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка.

«Ми знаємо, що в Нанкіні на вас чекає дуже складне випробування та непроста боротьба, адже змагатимуться найкращі юні атлети Планети. Пам’ятайте, що головним скарбом, який ви привезете з Нанкіна, стане безцінний досвід, нові знання та емоції, нові знайомства та друзі. Вся країна вболіватиме за вас. Сподіваємося, наша підтримка надихне кожного з вас на нові спортивні та життєві перемоги», - звернувся під час зустрічі до молодих атлетів головний олімпієць країни.

Напутні слова юним спортсменам сказали й Молодий посол Юнацьких ігор у Нанкіні Олександр Усик з рекордсменкою у званні найкращої спортсменки місяця в Україні Ольгою Харлан, які побажали спортсменам впевненості, натхнення та віри в свої сили. Разом з Іриною Мерлені та Катериною Дерун, які виконували місію Молодих послів на І літніх та зимових Юнацьких іграх відповідно, імениті спортсмени передали національний прапор найтитулованішим членам юнацької збірної - Вiктору Петрову, Кобі Джойс, Юлії Міюц та Антону Кузнецову.

Після тривалої мандрівки Україною у столиці фінішувала естафета олімпійського вогню. Молодий посол Олександр Усик передав вогонь, сповнений енергією та силою підтримки всієї України, шефу-місії юнацької збірної, призерці Олімпійських ігор Ганні Сорокіній.

Додамо, що окрім спортивних змагань Юнацькі Олімпійські ігри у Нанкіні передбачають і розширену культурну та освітню програми, які мають на меті у цікавій формі розповісти учасникам про олімпійські цінності, важливість активного відпочинку та здорового способу життя, донести необхідність боротьби з допінгом тощо.

Всі учасники Ігор зможуть відвідати майстер-класи уславлених олімпійців, отримати важливі знання щодо профілактики травматизму, здорового харчування, боротьби з допінгом, вміння спілкуватися із засобами масової інформації.

Валерія Манчак: «Головне - не змарнувати своїх зусиль»

21:10 | 06 августа 2014

Чемпіонка Європи серед жінок-молоді, Валерія Манчак у вільний від боксу час пише вірші та перекладає сонети Шекспіра, малює і вчиться на відмінно. Коли спортсменка встигає займатися боксом та отримувати освіту юриста, як Валерї вдається поєднувати в собі чарівність та жіночність разом із фізичною витривалістю та силою духу, які так потрібні у "недівочому" спорті  – на ці питання відповіла золота медалістка чемпіонату Європи.

Страницы:
1 312 313 314 315 316 317 318 371